main logo
4239

INP în parteneriat cu RTEC a lansat publicitatea socială pe troleibuzele Capitalei (P)

În contextul numeroaselor accidente rutiere din Republica Moldova, INP în parteneriat cu RTEC au lansat la început de octombrie publicitatea socială pe troleibuzele din Chișinău.

INP cu RTEC au lansat publicitatea socială pe troleibuze (P)

Acest tip de publicitate le vorbeşte conducătorilor auto despre riscurile în caz de conducere în stare de ebrietate, de depăşire a vitezei legale, utilizarea telefonului mobil la volan, precum şi despre faptul că transportarea copiilor în scaune speciale reprezintă securitatea copilului, cum şi unde trebuie plasat scaunul special pentru copii.

Dat fiind faptul că adolescenţii sunt supuşi zilnic riscului, INP roagă părinţii să transporte copii în scaune auto şi să le explice lor cum este corect să traverseze strada. 

Regia de Transport Electric (RTEC) din Chişinău a răspuns cu plăcere la cererea INP de a pune la dispoziţie suprafeţe pentru informaţie în  troleibuze, în vederea realizării  unui proiect social atât de important.

Publicitatea socială este rulată pe 10 troleibuze de tip AKSM din Chișinău.

Inspectoratul Naţional de Patrulare (INP) aminteşte faptul că fiecare poartă răspundere pentru securitatea copiilor în mijloacele de transport şi în stradă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării