main logo
1975

Încărcați contul 999 prin intermediul numărului Moldcell Ⓟ

Platforma de anunțuri online 999.md și Moldcell au adăugat o nouă modalitate de reîncărcare a contului. Acum puteți suplini contul 999 direct din soldul dvs. Moldcell.

Încărcați contul 999 prin intermediul numărului Moldcell  Ⓟ

Pentru a transfera bani, este nevoie să accesați contul dvs. 999.md, să selectați metoda de plată prin Moldcell, să introduceți suma și să obțineți un cod unic. Există două modalități de a primi codul: prin SMS sau prin aplicația my moldcell. Pentru a primi codul prin SMS, expediați un SMS cu textul ”999” la numărul scurt 4002. 

Dacă doriți să primiți codul unic prin aplicația my moldcell, accesați meniul principal și alegeți secțiunea ”moldcell money”, ”Plăți mobile”, după care „Plătește cu codul”. Înainte de a genera codul, asigurați-vă că acest serviciu este activ. 

Introduceți cele 6 cifre în câmpul „Cod de plată” de pe 999.md. Rețineți! Codul este valabil doar 2 minute. Dacă nu ați reușit să introduceți codul, generați unul nou. 

Noua modalitate de reîncărcare a contului 999 poate fi utilizată din versiunea desktop a site-ului. Suma minimă de transfer este de 10 lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării