main logo
1377

În Moldova au fost înregistrate vânzări record ale noilor iPhone 11 (P)

Numărul doritorilor de a intra în posesia noilor modele a întrecut de trei ori cifra de anul trecut, când se lansa iPhone XS.

În Moldova au fost înregistrate vânzări record ale noilor iPhone 11 (P)

Analiștii și managerii companiei Darwin au accentuat faptul că seria de iPhone-uri din anul acesta se bucură de o popularitate sporită și au prognozat o epuizare de stock chiar în weekend-ul ce urmează. 

În anunțul făcut de compania Darwin se menționează și faptul că nu s-a înregistrat astfel de epuizări de stock după lansările modelelor precedente de iPhone. 

Cu toate că noua serie iPhone 11 a fost prezentată oficial acum două săptămâni, agitația și interesul față de acest model nu apune, iar pe cel mai popular panou de anunțuri din Moldova, au fost puse la vânzare până și cutiile goale ale modelelor iPhone 11.  Fapt ce demonstrează încă o dată popularitatea și interesul față de smartphone-ul dat. 

Prețul pentru noul produs de la Apple variază între 18 999 de lei, pentru modelul iPhone 11 de 64 GB și 39 999 de lei, pentru iPhone 11 Pro Max de 512 GB și depinde de caracteristicile tehnice și anume de memoria incorporată și de culoarea modelului. 

Cea mai solicitată culoare printre modelele-senior iPhone 11 Pro și 11 Pro Max a devenit Gri Stelar.
Iar cel mai popular model în Moldova a devenit iPhone 11 Pro Max de 256 GB.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării