main logo
676

Împrumuturile 100% online, pe termen scurt, devin tot mai populare ®

Lipsa banilor constituie întotdeauna o problemă. Ca să scapi de această grijă, ai varianta unui împrumut online de la Vcredit.md, care îți aduce suma necesară direct pe cardul tău, fără ca să mai ieși din casă.

Acest tip de finanțare îți oferă beneficii pe care nu le mai întâlnești în altă parte. Pentru că totul se petrece online, poți rezolva orice situație din doar câteva click-uri. Procedura este una pe cât de eficientă, pe atât de simplă și rapidă. Fără hârtii, poți accesa cu ușurință un împrumut în cel mai scurt timp.

Împrumută online, fără deplasări și cu documente minime

Acesta este și scopul unui credit 100% online - să îți rezolvi problemele urgente fără să pierzi timp, pentru că, în astfel de momente, timpul este extrem de prețios.

Cu un împrumut rapid de la Vcredit.md, ai până la 3000 lei la un click distanță oriunde și oricând. Aplică online pentru un împrumut și banii vor fi transferați în contul tău, instant, în momentul aprobării cererii. Ai nevoie doar de buletinul de identitate, cardul bancar și un gadget conectat la internet. Înregistrează-te prin crearea unui cont personal pe www.vcredit.md, completează cererea și expediaz-o spre examinare. Timp de cel mult o oră, experții creditari o vor analiza și în caz de aprobare, suma solicitată va fi transferată direct pe cardul tău. Poți solicita orice sumă cuprinsă între 500 și 3000 lei pentru cel mult 30 de zile.

Ce avantaje îți oferă Vcredit.md?

Poți solicita un împrumut indiferent de localitatea în care te afli, deoarece nu vei fi nevoit să vii la oficiu. Banii solicitați, în caz de aprobare a cererii, vor fi transferați direct pe cardul tău. Totodată, vei avea primul împrumut absolut gratuit, adică vei rambursa doar suma pe care ai primit-o, fără vreun leu în plus. Mai mult de atât, nu contează nici de la ce bancă ai cardul, este important doar  ca acesta să fie  personal, valabil și în lei. Totodată, atunci când vei hotărî să aplici din nou, vei avea nevoie de doar 2 minute, urmând să alegi numai suma de care ai nevoie și termenul optim pentru rambursare, restul detaliilor fiind deja salvate încă din prima cerere. În plus, de la al doilea împrumut, suma disponibilă va fi de până la 5000 lei.

Oferim împrumuturi urgente fără adeverințe și fidejusori

 Vcredit.md oferă posibilitatea ca întreg procesul de creditare să fie 100% online, astfel că poți solicita un împrumut din orice colț al țării, banii urmând să-i primești direct pe cardul personal.

Toate datele se completează online, direct pe site. Nici o hârtie în plus.

Decizie rapidă -  răspunsul la cerere îl primești în cel mult 1oră.

Banii sunt transferați direct pe card. Nu mai este nevoie să vii la oficiu după suma solicitată.

Fără fidejusori. Banii se oferă fără ca să mai fii nevoit să rogi pe cineva să accepte să fie persoana garant pentru suma contractată.

Fără adeverințe. Nu solicităm acte de la locul de muncă sau alte certificate.

Astfel, cu un împrumut online avantajos, poți face față nevoilor financiare urgente, până primești salariul.

Vcredit.md   este primul serviciu de creditare online din țară, care presupune  oferirea de sprijin financiar de care ai nevoie pentru a rezolva o problemă urgentă. 

www.vcredit.md

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării