main logo
4195

Imprumut.md: Cauți cel mai bun credit în Moldova: Avantajele Organizatiilor de Creditare Nebancare Ⓟ

Creditul este un instrument financiar valoros pentru fiecare, datorită oportunităților oferite. Odată cu implementarea tehnologiilor digitale a devenit posibilă obținerea unui credit online, astfel că nu mai e nevoie să ieși din casă. Actual, pe piața de creditare din Moldova există două opțiuni de bază: băncile comerciale și organizațiile de credit nebancare (OCN).

Dacă aveți timp, o istorie creditară bună și puteți furniza cu ușurință toate documentele necesare -  atunci alegeți creditarea la bancă.

Dacă nu dispuneți de timp sau nu sunteți sigur că banca va aproba cererea de credit și aveți nevoie urgentă de bani pentru o perioadă scurtă de timp (1-5 ani), atunci puteți contacta un OCN. Aceste companii eliberează credit rapid, conform unor proceduri simplificate. Este suficient să studiați ofertele organizațiilor de creditare nebancară în raport cu suma și termenul creditului pe care doriți sa-l primiți, analizând atent toate costurile aferente (rata dobânzii, comisioane, penalități). Accesarea unui credit în Moldova se poate face completând Cererea de credit online, fie contactând un Consultant al organizației de creditare. Probabilitatea ca Cererea dvs de credit să fie aprobată de OCN este mare, după cum arată practica.

Actualmente s-a extins lista serviciilor furnizate de OCN-uri, totodată acestea utilizează dobânzi scăzute la credite, comparabile cu cele ale băncilor. În special vorbim despre credit ipotecar, credit de consum, refinanțare, etc.

Un alt avantaj important oferit de Organizațiile de creditare nebancară este disponibilitatea de a oferi un credit și  cetățenilor care nu au istorie creditară, sau celor care au istorie de credit compromisă. Deseori creditarea în OCN e o opțiune, dar și oportunitate de a restabili Istoria Creditară, care este extrem de importantă.

Iată principalele avantaje ale OCN-urilor:

Rapiditatea acordării creditului -  de la zece minute până la o oră. Banii pot fi ridicați în aceeași zi. 

Comoditate la aplicarea, înregistrarea, primirea și achitarea creditului - acum majoritatea OCN-urilor acceptă cereri de credit prin telefon, Messenger, VIBER, Telegram, WhatsApp și online pe site-ul companiilor. Primirea banilor și achitarea creditelor se face pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Acceptarea diferitor surse de venit - organizațiile de credit nebancare, de regulă, nu solicită confirmarea scrisă a veniturilor, certificate etc. 

Acoperire largă de vârstă - creditul poate fi obținut atât de tineri, cât și de persoanele în etate. 

Astfel, fie că avem nevoie să facem o achiziție urgentă, să acoperim cheltuieli neprevăzute sau să restabilim Istoria Creditară compromisă,  Organizatiile de Creditare  Nebancară ne oferă un spectru larg de produse/servicii la care putem apela, în contextul oportunităților. 


Analizați beneficiile creditării la IMPRUMUT.MD pe site-ul www.imprumut.md, sau 

la telefon: 022 85 71 17/ 069 77 92 77/ 079 77 92 77 

prin VIBER: +37367457792

prin WhatsApp: +37361117668

sau la sediul IMPRUMUT.MD amplasat în Chișinău, str. Mitropolit Varlaam 63/23 

Luni-Vineri 8:00-18:00 și Sâmbătă 9:00-17:00

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării