main logo
1060

ILTC sărbătorește 25 de ani de la fondare (P)

Centrul Internațional de Limbi Moderne ILTC sărbătorește cea de-a 25-a aniversare.

ILTC sărbătorește 25 de ani de la fondare (P)

Școala a fost fondată pe 1 octombrie 1994 și deja de un sfert de secol este lider în predarea limbilor pe piața din Republica Moldova. 

Echipa ILTC oferă o studiere inovativă pentru țara noastră, bazată pe o abordare interactivă și comunicativă.

Principalul criteriu pentru care ILTC deține poziția de lider este faptul că el are cei mai buni profesori de pe piața serviciilor lingvistice din Republica Moldova. 

Aproape întreg personalul didactic al ILTC are calificare internațională. În plus, de-a lungul acestor ani, aproape o sută de profesori profesioniști din SUA, Anglia și Canada au lucrat în cadrul Centrului.

Astăzi, ILTC are programe pentru studierea a șase limbi: engleză, germană, spaniolă, italiană, română și rusă. În 2018, Ministerul Educației a acreditat toate programele, iar Agenția Națională pentru Asigurarea Calității în Educație a decorat ILTC cu semnul onorific „Cristalul Calității”. 

Conform rezultatelor anilor financiari 2017-2018, Serviciul Fiscal de Stat a atribuit ILTC statutul de „Contribuabil cu un grad înalt de încredere”. Și, în final, în baza analizei pieței moldoveneștiîn 2018, compania Axa Management Consulting a numit ILTC unul dintre cei mai buni angajatori ai țării în rîndul întreprinderilor mici.

În martie 2019, ILTC a devenit centrul oficial de pregătire pentru examenele Cambridge. În 2019, Centrul a devenit partener în proiectul major al European School Scholarship Programmе2019-2020. Tot în acest an, aici a fost inițiat un eveniment grandios - Annual Language Contest, care a avut un interes și o activitate sporită din partea studenților.

De asemenea, ILTC desfășoră proiecte sociale și participă activ la acțiuni de caritate. Împreună cu „Hospice of Hope Moldova”, pentru al patrulea an consecutiv el organizează jocul-victorină intelectual Quiz Night în limba engleză. Toate veniturile sînt orientate spre necesitățile pacienților din spitalele din Moldova. În plus, Centrul oferă anual programe gratuite de învățare a limbii pentru tinerii din familii social-vulnerabile, familii monoparentale și pentru copiii cu necesități speciale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării