536
0
ILTC: Cursuri gratuite de limbi străine pentru copiii medicilor (P)
536
0

ILTC lansează cursuri gratuite de limbi străine pentru copiii medicilor care au ales să-și riște viață în această grea perioadă.

Dragi și stimați medici și lucrători medicali!

Aflâdu-vă pe prima linie în lupta cu coronavirusul, ați luat principala lovitură asupra dumneavoastră. Chemarea profesională nu v-a lăsat nicio alegere. Ați riscat și vă riscați viața, sănătatea dvs. și a persoanelor apropiate. În aceste condiții dificile, faceți tot ce vă stă în puteri, ba chiar mai mult. Suntem absolut siguri că este un adevărat act de eroism pe timp de pace!

Sincer vă dorim victorie, sănătate și respect din partea tuturor! Astfel, pentru a vă sprijini în aceste momente dificile, ne propunem să facem ceva bun și util pentru dvs. și copiii dvs. Intenționăm să le oferim copiilor dvs. cu vârsta sub 18 ani ore gratuite pentru studierea online (sau offline, după anularea carantinei) a oricărei dintre cele șase limbi predate la ILTC, alegând programa de instruire dorită, pentru perioada de până la 1 septembrie 2020.

Pentru a solicita un loc gratuit, este nevoie:

-  să ne expediați un mesaj pe adresa electronică iltcreception@gmail.com, la care  anexați documentul fotografiat sau scanat cu  confirmarea statutul dvs. de lucrător medical, indicând denumirea și telefonul de contact al instituției medicale unde sunteți angajat (oferta dată este valabilă pentru lucrătorii instituțiilor medicale de stat);

- să indicați numele, prenumele și data nașterii copilului dvs. și telefonul dvs. de contact;

- să răspundeți la apelul managerului pentru a stabili următorii pași de acțiune (trecerea testelor online, alegerea limbii și a programei de instruire etc.).
Îi așteptăm cu nerăbdare pe copiii dvs. și sperăm să vă putem fi de folos!

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter