main logo
897

Huawei Seria Y, noile telefoane disponibile pe piața din Moldova, potrivite pentru întreaga familie Ⓟ

Huawei Consumer Business Group România vine cu noutăți pe piața din Republica Moldova! După ce de la începutul lunii au fost lansate smartphone-urile Huawei P40 Series, a venit și momentul lansării telefoanelor de buget, Huawei Y5p și Huawei Y6p, perfecte pentru iubitorii de imagini FullView, baterie generoasă și design modern.

Smartphone-urile sunt utile oricui își dorește un smartphone de buget, dispunând de un spațiu de stocare și de o baterie generoasă, dar și de camere foto de ultimă oră, capabile să îi ajute pe cei pasionați de fotografie să surprindă momentele preferate exact așa cum își doresc, în detalii clare și culori puternice.

Huawei Y5p este disponibil în trei culori: Black Midnight, Phantom Blue sau Green Mint? Care este nuanța care te-a cucerit?

Echipat cu un ecran incredibil FullView de 5,45 inci, care oferă o experiență vizuală captivantă, Huawei Y5p dispune de rame înguste pe cele două părți, panoul 18:9 HD + (1440x720) fiind ideal în special pentru consumul de conținut multimedia. Designul Arc completează factorul de formă pentru a asigura o aderență confortabilă chiar și pe perioade lungi de utilizare cu o singură mână. De asemenea, pentru o mai bună recepție a semnalulului, au fost făcute optimizări ale antenei. Astfel, indiferent de poziția în care este ținut telefonul, semnalul nu este pierdut.

Alimentat de un procesor octa-core, Huawei Y5p este capabil să gestioneze în mod adecvat sarcinile de zi cu zi cu o eficiență sporită. Această performanță se află în sinergie cu spațiul de stocare internă, pentru a acoperi nevoile utilizatorilor de înmagazinare a datelor. Pentru pasionații de muzică sau jocuri, Huawei Y5p oferă spațiu de stocare de 32 GB și un 3-slot design ce poate găzdui 2 cartele nano-SIM și un SD card, de până la 512 GB.

Uită de grija bateriei descărcate!

Smartphone-ul poate fi folosit fără griji pe tot parcursul zilei, datorită bateriei sale rezistente de 3020mAh, încorporată în interior. Smartphone-ul poate suporta până la 17 ore de redare video continuă sau 13 ore de navigare continuă pe Internet 4G. 

Utilizând EMUI 10.1, cea mai recentă versiune a sistemului de operare personalizat HUAWEI bazat pe Android, HUAWEI Y5p vine cu o serie de optimizări de sistem și capabilități intuitive, care cresc calitatea experienței utilizatorului: poate oferi aproximativ 2 GB spațiu suplimentar pentru stocarea a încă 1.000 de imagini sau 500 de fișiere audio. Modul Simplu mărește pictogramele și dimensiunile fontului pentru o interfață de utilizator mai simplă, în timp ce Modul Party permite utilizatorilor să conecteze fără fir mai multe dispozitive pentru a crea un sistem de sunet cu mai multe canale, care va aduce viață oricărei petreceri.

Huawei Y6p, o sursă de încărcare inversă pentru celelalte dispozitive din viața ta: căști sau smartwatch-uri

Camera triplă cu care este dotat Huawei Y6p include o cameră principală de 13 MP, care le permite utilizatorilor să surprindă detalii inedite. Smartphone-ul vine în trei variante de culoare, potrivite oricărei vârste sau stil de viață: Phantom Purple, Emerald Green și Midnight Black și se remarcă printr-un raport calitate-preț foarte bun.

Huawei Y6p integrează o baterie mare de 5000mAh, care funcționează în armonie cu modul de economisire a energiei de la HUAWEI, pentru a oferi o autonomie extraordinară a bateriei. Cu o singură încărcare, Huawei Y6p poate oferi până la 32 de ore de redare video. Încărcarea inversă transformă smartphone-ul într-un powerbank de mare capacitate, permițând utilizatorilor să profite din plin de bateria masivă pentru a încărca alte dispozitive: căști sau smartwacth-uri. Mai puține cabluri, mai multă conectivitate.

Navigarea pe Internet și vizionarea videoclipurilor devin mai captivante cu ecranul Dewdrop de 6,3 inci. Decupajul discret găzduiește camera frontală, oferind în același timp o amprentă vizuală minimă. Ramele subțiri oferă o suprafață maximă de afișaj, cu un raport ecran-corp de 88,4%.

Huawei Y6p integrează un puternic procesor octa-core care oferă performanțe de productivitate și divertisment în toate scenariile de utilizare. Acesta oferă 3/4 GB RAM pentru solicitările multitasking și include stocare internă de 64 GB pentru media și aplicații. De asemenea, este disponibil un slot de expansiune opțional care suportă până la 512 GB de stocare suplimentară prin microSD. Sunetul are un rol semnificativ în activitățile de divertisment, iar Huawei Y6p vine dotat cu HUAWEI SuperSound pentru o putere maximă a volumului pe 88dB și cu HUAWEI Histen 6.0, care oferă o experiență de sunet surround pe canal 9.1.

Aplicații pentru toate vârstele, prezente în Huawei AppGallery și MoreApps: Rise of Kingdoms, Kahoot și TrueCaller, la un touch distanță de noile Huawei Seria Y

Huawei AppGallery, magazinul propriu de aplicații al HUAWEI, vine preinstalat pe noile telefoane. Acesta, alături de MoreApps, o soluție dezvoltată de o comunitate de dezvoltatori, cuprind zeci de mii de aplicații internaționale de top. Social Media, shopping online, educație sau music streaming. Te poți bucura de toate aceste activități, alături de noul tău telefon HUAWEI!

Cele mai populare aplicații, care se numără sigur și printre preferatele tal,  sunt cele de mai jos. Ele pot fi descărcate, gratuit, în câteva minute, din bibliotecile virtuale: 

 - aplicațiile de Social Media (TikTok, Snapchat, Facebook sau Instagram);

 - aplicațiile dedicate shopping-ului (Aliexpress Shopping, Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Vestiaire Collective, Joom sau Okazii.ro);

 - aplicații de gaming (Game of Thrones, Fortnite, Battle Royale, Rise of Kingdoms, AFK Arena, Lords Mobile, F1 Mobile Racing, PUBG Mobile, Head Ball 2, Star Wars - Galaxy of Heroes, Orbia, Square Bird și Yovo);

 - aplicații de music streaming & podcasts (Tidal, Deezer, Podcast Addict sau Relaxing Music 2020);

 - aplicații de știri internaționale (Vanity Fair, TimesLIVE, Wired Feed, SQUID – News & Magazines  sau The Herald);

 - aplicațiile operatorilor de telefonie mobilă (Yoxo by Orange, primul abonament 100% digital);

 - alte aplicații utile activităților de zi cu zi: Weather & Radar, Microsoft Office, CamScanner (pentru salvarea documentelor), TrueCaller (prin care poți vorbi cu prietenii sau familia), Web Video Cast (streaming), Kahoot (pentru activitățile de învățare ale copiilor), Wattpad (o platformă socială pentru povești, cărți și lucrări de referință), aplicația Mondly (pentru învățarea limbilor străine).

Dacă vrei să rămâi conectat cu toate noutățile HUAWEI de pe piața din Republica Moldova, te invităm să accesezi pagina de Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării