main logo
2417

Hora Village: Celebrează magia sărbătorilor de iarnă cu o ofertă exclusivă Ⓟ

Descoperă HORA VILLAGE, un sanctuar urban de eleganță și rafinament, situat lângă idilicul parc Valea Morilor.

Hora Village: Celebrează magia sărbătorilor cu o ofertă exclusivă Ⓟ

Acest complex rezidențial reprezintă visul celor care caută un echilibru perfect între liniștea unei zone ecologice și dinamismul vibrant al Chișinăului. Cu o arhitectură modernă și armonioasă, Hora Village redefinește standardele imobiliare din Republica Moldova, oferindu-ți în această iarnă șansa unică de a alege locuința perfectă pentru tine, într-un mod confortabil și personalizat. Prețurile pentru un bun imobil în complexul Hora Village încep de la 730 euro/m2, ofertă limitată doar în preajma sărbătorilor de iarnă.

RATE PÂNĂ LA 4 ANI DIRECT DE LA DEZVOLTATORUL IMOBILIAR CU 0% COMISION

Din dorința de a răsplăti angajamentul și încrederea pe care o acordă viitorii locatari, în preajma sărbătorilor de iarnă, Hora Village vine cu o ofertă generoasă, oferind posibilitatea de a achiziționa o locuință în rate, pentru un termen de până la 4 ani. Iar cel mai  important lucru este faptul că, finanțarea vine direct de la dezvoltatorul imobiliar, fără intermediari bancari, fără gaj, doar cu buletinul, iar pentru acest tip de finanțare nu percepem nici o taxă adițională, adică 0% comision. Simplu și transparent - exact cum îți dorești.

RECALCUL ÎN FAVOAREA CUMPĂRĂTORULUI

Fiecare cumpărător este unic, iar la Hora Village, recunoaștem diversitatea nevoilor financiare. Prin urmare, termenul de achitare nu este unul fix, ci adaptat în funcție de posibilitățile fiecărui cumpărător. Mai mult, pentru confortul financiar al cumpărătorilor, dezvoltatorul imobiliar care construiște complexul spune că, dacă cumpărătorii se decid să ramburseze anticipat ratele, acestea vor fi recalculate  în favoarea viitorilor locatari, ceea ce oferă un plus de comoditate și flexibilitate financiare pentru fiecare cumpărător. Dacă optezi pentru rambursarea anticipată a ratelor, acestea vor fi recalculare în favoarea ta, oferindu-ți flexibilitate și confort financiar.

«Vrem ca experiența de achiziție a unei locuințe la Hora Village să fie una personalizată și lipsită de presiune», spune Mihail Cebanu, director general a companiei de construcții “A-CASA”.

PROMOȚII EXCLUSIVE PENTRU CLIENȚII HOTĂRÂȚI

Hora Village nu este doar un complex rezidențial, ci un partener de încredere în călătoria ta spre locuința de vis. Cei care aleg să facă un prim pas hotărât, achitând o primă rată mai mare, beneficiază de reduceri semnificative la prețul pe metru pătrat. Apreciem angajamentul tău și dorim să-ți facem drumul către casa de vis cât mai accesibil.


HORA VILLAGE – NU DOAR O CASĂ, CI UN STIL DE VIAȚĂ

La Hora Village, ambiția noastră este de a depăși așteptările și de a aduce o nouă perspectivă asupra achizițiilor imobiliare din Republica Moldova. Nu doar construim locuințe, ci creăm un parteneriat durabil în realizarea visului tău.

«Vino și descoperă ce înseamnă să trăiești la Hora Village. Sărbătorește alături de noi această ocazie unică și ridică-ți standardul de locuit la un nou nivel» - spune Mihail Cebanu

horavillage.md

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării