main logo
2674

Hi-Tech: Deschiderea supermarketului nou de electrocasnice (P)

De pe 3 până pe 6 octombrie, toți locuitorii orașului Chisinau sunt invitați la deschiderea supermarketului de electrocasnice Hi-Tech în incinta centrului comercial „Atrium” de pe strada Albișoara, 4.

Hi-Tech: Deschiderea supermarketului nou de electrocasnice (P)

Hi-Tech înseamnă 1 300 metri pătrați,o gamă largă de mărci mondiale de electrocasnice, reduceri și cadouri plăcute pentru cumpărători.

Hi-Tech este o abordare conceptuală diferită a cuvintelor „supermarket de electrocasnice”. În Moldova, Hi-Tech se referă mai mult la standardele serviciilor de înaltă calitate, însemnând o afacere de încredere, competentă și orientată către client.

Hi-Tech mai este și un magazin de concepție „CLIENT EXPERIENCE”. Orice cumpărător poate testa produsul preferat fără să iasă din magazin. Iar în perioada de deschidere, toți clienții pot deveni participanți la promoții cu numeroase premii și cadouri.

- Hi-Tech înseamnă  cinci magazine funcționale în raioanele Moldovei: Căușeni, Ceadîr-Lunga, Rezina, Bălți și Cimișlia.

- Hi-Tech mai înseamnă atât mărci bine cunoscute de toți, cât și mărci de electrocasnice exclusive, care vor fi prezentate în această rețea de magazine.

În decursul acestor patru zile vor avea loc diferite tombole cu premii și cadouri. Fiecare doritor va putea face o cumpărătură cu reducere și va avea ocazia să participe la loteria momentană. Sunteți așteptați de peste 15 000 de produse personale și pentru casă.

Progresul constant și gama largă de produse din domeniul produselor electrocasnice, motivează populația să-și actualizeze în mod constant gama tehnică. Acum, vă puteți îmbunătăți calitatea vieții și economisi timpul și efortul pentru serviciile casnice, vizitând noul supermarket Hi-Tech din Chișinău.

Nu ratați deschiderea magazinului  și profitați de ocazia de a vă actualiza casa cu electrocasnice noi la prețuri accesibile!

HI-TECH - alegem ce e mai bun!

www.hi-tech.md

Str. Albișoara, 4

Centrul comercial „Atrium”, etaj 1.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării