main logo
2571

Gute Pflege 24: Traiul și munca în Germania sunt posibile din punct de vedere legal (P)

Grupurile tematice de pe rețelele de socializare sunt pline de istorii triste despre oamenii care au riscat și au plecat la muncă peste hotare. Unii au lucrat pentru niște intermediari fără scrupule și au rămas cu datorii.

Gute Pflege 24: Traiul și munca în Germania, posibile legal (P)

Alții au plecat într-o țară străină fără să pună la cale toate detaliile și au rămas fără locuință și sprijin. Compania germană „Gute Pflege 24” consideră că ar trebui să existe mai puține istorii de acest gen.

Compania „Gute Pflege 24” oferă servicii de îngrijire a persoanelor vârstnice și atrage adesea specialiști din străinătate, inclusiv din Republica Moldova. În Germania, unde populația îmbătrânește rapid, este o mare nevoie de oameni care sunt gata să ajute și să aibă grijă profesională de alții. Datorită eforturilor companiei, pensionarii germani încă mai pot să locuiască în casele lor și să primească îngrijiri decente, în timp ce străinii câștigă legal în Germania de la 1 500 de euro pe lună.

„Noi căutăm muncitori fideli, care doresc să lucreze cu noi și care sunt gata să vină cu idei pentru îmbunătățirea serviciilor noastre”, spune Eduard Reinhard, directorul executiv al companie „Gute Pflege 24”. Aici, angajații beneficiază nu doar de un loc de muncă bine plătit, ci și de posibilitatea de a deveni specialiști calificați în serviciul german de îngrijire.

Compania „Gute Pflege 24” pune la dispoziția muncitorilor străini locuințe, automobile de serviciu, echipamentul necesar pentru lucru, ajutor în obținerea permisului de conducere și confirmarea autenticității diplomelor de studii, în cazul prezenței acestora.

Compania invită la lucru specialiști și fără studii în domeniul medicinii. Toți angajații urmează cursuri de instruire și perfecționare. Iar cei care nu vorbesc limba germană pot beneficia de cursuri de limbi străine (95% dintre pacienții companiei sunt vorbitori de limbă germană).

„Gute Pflege 24” practică o abordare modernă de îngrijire a persoanelor vârstnice: „Ne străduim să ne perfecționăm în mod constant atât noi înșine, cât și pe angajații noștri, de aceea căutăm noi posibilități de optimizare a muncii de zi cu zi.” Compania folosește tehnologii de ultimă generație: smartphone-uri cu aplicații speciale și planuri individuale de îngrijire a pacienților.

Compania apreciază oamenii puternici, care sunt gata să se schimbe și să lucreze la calitățile personale. Este nevoie de mult curaj pentru a veni într-o țară străină și a începe totul de la capăt. „Gute Pflege 24” înțelege acest lucru, de aceea este întotdeauna gata să-și ajute angajații să se adapteze în Germania și să crească pe plan profesional.

Pentru mai multe detalii despre postul vacant al companiei „Gute Pflege 24”, accesați site-ul joblist.md. Puteți trimite CV-ul la adresa de e-mail edreinhardt@web.de chiar dacă aveți sau nu studii în domeniul medicinii. Reprezentanții companiei pot fi contactați și prin WhatsApp: +49 16099658808 (Eduard Reinhard).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării