main logo
973

Green Park Residence: Eveniment plin de fericire pentru copii și părinți (P)

Duminica trecută, data de 23. 09. 18, locuitorii sectorului buiucani au avut parte de o sărbătoare frumoasă, organizată de Compania Protect Imobil împreună cu Compania Dansicons.

Petrecerea a fost stabilită în special pentru copii şi a inclus multe subiecte interesante cu participarea trupei artistice, clovni, dulciuri şi multe alte surprize pentru cei mici.

A fost o duminică de neuitat pentru toți prezenții în amiaza zilei la adresa Nicolae Costin 48, în fața magazinului Linella.

Copiii s-au ales nu doar cu premii dulci dar şi cu o sumedenie de emoții pozitive, cu rezervă pentru întreaga săptămână, ceea ce era vizibil pe fețele zâmbitoare şi pline de fericire a fiecăruia dintre micuți, au mai participat şi la diferite concursuri tematice unde s-a creat o atmosferă cu multă distracție şi veselie. 

Sărbătoarea a durat mai mult de 5 ore şi a avut o încheiere plăcută pentru toți oaspeții, unde li s-a oferit posibilitatea de a- şi încerca norocul la tombola cu felurite dispozitive electrocasnice puse în câştig de către Protect Imobil şi Dansicons.

După tombolă au urmat focuri de artificii extraordinare şi memorabile, ce au încântat toți prezenții la sărbătoare!

http://greenpark.md/ 

phone: 07999 66 66 viber | whatsapp

sales office address: Nicolae Costin 48 | Chișinău | Moldova

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării