main logo
2700

Green Card: A început preînregistrarea pentru loterie Ⓟ

De ce ai nevoie ca să pleci în America? Programul de imigrare Green Card este oportunitatea ta reală de a emigra legal în Statele Unite ale Americii.

Green Card - așa se numește documentul american - Permanent Resident Card, un document care confirmă statutul de rezident legal al Statelor Unite cu drept de ședere permanentă, muncă, studiu, intrare și ieșire liberă din Statele Unite.

Pentru a participa la program, trebuie să completați un chestionar și să așteptați rezultatele, care vor fi cunoscute începând cu 1 mai.

Selecția potențialilor deținători de Green Card  - „câștigătorilor” se face pe baza unei loterii computerizate desfășurată de Stat. departamentul SUA.

Dacă „câștigați” în program și primiți Green Card, veți deveni rezident permanent al Americii, cu drepturi egale față de cetățenii americani. Veți avea ocazia să utilizați toate programele din domeniul protecției sociale, asistenței medicale și educației care funcționează în Statele Unite. De asemenea, puteți fi o persoană garantă dacă rudele dumneavoastră solicită o viză de vizitator sau de imigrant în Statele Unite ale Americii.

Detalii pe https://usagreencard.com/ro 

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării