2 625
0
Global Store: Când are loc deschiderea celui de-al doilea magazin în Chișinău (P)
2 625
0

Global Store anunță deschiderea celui de-al doilea magazin în Chișinău.

Magazinul va avea 2 etaje, cu o suprafață totală de 2.400 metri pătrați, parcare amenajată și supravegheată, dotată cu o rampă specială pentru persoane cu dizabilități, teren de joacă pentru copii, o cafenea unde poți să savurezi cu plăcere o cafea caldă cu un croissant delicios. 

Toți, de la mic – la mare, pe data de 21 septembrie,sunt invitați la Marea Deschidere a magazinului ca să descopere peste 20 000 de produse din următoarele categorii: textile, veselă, decor, jucării, electrocasnice, menaj, birotică și altele, la prețuri accesibile, direct de la importator!

Conform tradiţiei, primii cumpărători se vor bucura de o serie de avantaje: de la programul de divertisment până la cadouri de valoare. 

Primii 200 de cumpărători care vor achiziționa oricare produse în valoare de peste 500 MDL vor primi în dar prosoape cu loggo-ul Global Store, totodată se vor oferi carduri de reducerela solicitarea clientului, numai cu ocazia deschiderii Global Store de pe str.Miorița 1! 

Primele 3 zile consecutiv toți clienții care achiziționează produse în valoare de minim 400 lei vor primi cu bonul de casă și un voucher în valoare de 100 lei valabil timp de 14 zile.

Surprizele nu se opresc aici: cei care vor efectua cumpărături de cel puţin 1000 lei, vor deveni instant participanți la tombola premiilor de valoare: TV, cafetieră, aspirator, set lenjerie de pat și MARELE PREMIU – Voucher de 10.000 lei pentru un CityBreak!Extragerea, va avea loc pe data de 21 noiembrie, în incinta magazinului Global Store de pe str. Miorița, 1.

Avem și o supriză pentru utilizatorii Instagram: Primii 7 cumpărători care vor pune poze cu un produs achiziționat de la Global Store vor primi în dar un Smartwatch! (detaliile cu privire la concurs vor fi expuse pe pagina oficială instagram @globalstore.moldova)

Şi asta nu e tot: Pe lângă un mic dejun super delicios, vizitatori vor fi așteptați cu muzică și voie bună, animatori, selfiebox, zone interactive pentru fotografiat, ateliere de creație pentru copii și înghețată gratis! 

Evenimentul va începe la 21 septembrie, orele 11.00, la adresa: str. Miorița 1.!

https://globalstoremd.com/

facebok: globalstoremd

Instagram: globalstore.moldova

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter