main logo
3716

GBS: Un nou format pentru Peugeot 5008 Ⓟ

Noul Peugeot 5008 este un crossover tehnologic și funcțional cu șapte locuri, cu un design remarcabil, salon confortabil și poate fi excelent manevrat. 

Aspectul exterior al crossover-ului este impresionant. Partea frontală are un relief unic, grila radiatorului fără ramă și o optică originala se potrivește perfect stilului actualizat al noii mașini.

Silueta dinamică și sportivă a caroseriei ridicate este accentuată de inserții cromate care extind linia farurilor către spoilerul din spate, iar jantele din aliaj de 18 inchi tăiate cu diamant adaugă finisaje suplimentare aspectului atletic al vehiculului.

Acoperișul panoramic Black Diamond cu șine din aluminiu va sublinia perfect linia simplificată a crossover-ului și va face cabina mai confortabilă și mai luminoasă, oferind pasagerilor o experiență plăcută  în timpul conducerii. 

Noul Peugeot 5008 este echipat cu o gamă largă de sisteme de asistență a șoferului de ultima generație, oferind un nivel sporit de confort și siguranță atât în oraș cât și în afara orașului.

 La  showroom-ul GBS, vehiculul este disponibil în GT și GT Pack, cu un motor diesel de 2,0 litri combinat cu o transmisie automată cu 8 trepte controlată electric (150 și 180 CP) pentru performanțe ridicate, consum redus de combustibil și emisii moderate.

 Înainte de a cumpăra un Peugeot 5008, puteți utiliza serviciul de test drive pentru a asigura fiabilitatea și unicitatea acestui automobil. 

 Prin achiziționarea unei mașini Peugeot de la un reprezentant oficial - compania GBS, puteți utiliza serviciul de leasing sau de schimb, precum și deservire gratuită a mașinii timp de 3 ani sau după 100.000 km de călătorie, în dependență de care se va desfășura prima. 

 Vă așteptăm în salonul auto GBS :

 Chișinău, str. Calea Orheiului 20/2

Telefon de contact: 022-022-500 

 Peugeot Moldova 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării