main logo
2651

GBS: SUV practic și economic - BAIC X3 Ⓟ

Este perioada de sărbători, agitație de Revelion și împlinirea dorințelor. Compania GBS este gata să vă ajute să alegeți un cadou la care visați de mult timp!

Datorită exteriorului său elegant, confortului la volan, calității, garanției în siguranță, caracteristicilor practice și economice, oferă o experiență de conducere plăcută tuturor iubitorilor de mașini. Suv-ul BAIC X3 este echipat cu următoarele sisteme: ABS+EBD, TPMS (Sistem de monitorizare a presiunii în anvelope), cameră de vedere din spate, senzori de parcare spate, cruise control cu limitator de viteză.
Изображение выглядит как текст, здание, дорога, внешнийАвтоматически созданное описание
Modelul X3 este disponibil în mai multe niveluri de echipare cu un motor pe benzină de 1,5 litri, o transmisie manuală cu 5 trepte (116 cp), o transmisie automată cu 4 trepte (116 cp), o transmisie manuală cu 6 trepte (150 CP) și o transmisie automată de tip variator (150 CP).
Изображение выглядит как транспорт, багажное отделение, кожаАвтоматически созданное описание
Această mașină va fi un ajutor adevărat pentru tine, oriunde te-ai duce!

La reprezentantul oficial al brandului BAIC în Moldova, în showroom-ul GBSBAIC X3 este prezentat la un preț plăcut - de la 13 500 de euro.

Mai multă informație despre BAIC X3 și alte modele puteți afla pe site-ul baic.md

La cumpărarea acestui model de mașină de la reprezentantul oficial – compania GBS, veți putea utiliza serviciul de leasing sau trade-in, precum și serviciul de garanție al mașinii timp de 3 ani sau 100.000 km de kilometraj, în funcție de ceea ce se întâmplă mai întâi.

Vă asteptăm pe adresa:

Chișinău, str. Calea Orheiului 20/2
Telefon de contact:  022-022-500

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării