main logo
1985

GBS: Mult așteptatul BAIC X55 II, în curând în Moldova Ⓟ

BAIC continuă să bucure cu ceva nou din segmentul SUV-ului, lansând modelul de generație următoare – BAIC X55 II.

BAIC X55 II este un SUV de dimensiuni medii în care producătorul BAIC a acordat o atenție deosebită raportului preț-calitate. În X55 II, veți experimenta o plăcere de primă clasă și excepțională în timpul conducerii.

Noua versiune a primit linii mai moi la caroserie și un stil modern. Grila frontală asemănătoare fagurelui, numită "Diamond Star", evidențiază farurile elegante și ascuțite. Părțile laterale sunt dominate de accente negre care rulează de-a lungul marginilor pasajelor roților și ușilor, iar jantele din aliaj cu 5 spițe servesc ca o separare excelentă de panoul lateral. La fel ca partea din față, partea din spate este o completare luxoasă a BAIC X55 II. Linia luminoasă cu inscripția BEIJING în centru, subliniază elegant stilul SUV-ului.

Interiorul este confortabil și spațios, cu o gamă largă de dotări*, inclusiv scaune încălzite, o trapă panoramică, încărcare wireless pentru smartphone, un sistem audio cu ecran tactil și conexiune Bluetooth. În interiorul SUV-ului sunt utilizate doar materiale de finisare de calitate. Scaunele auto ergonomice sunt acoperite cu piele. Scaunul șoferului este echipat cu memorie, încălzire și ventilație. BAIC X55 II este, de asemenea, echipat cu un set de sisteme de siguranță și asistență pentru șofer, cum ar fi controlul adaptiv al vitezei de croazieră, monitorizarea punctului mort, menținerea pe banda de circulație, frânarea de urgență etc.*

BAIC X55 II disponibil în curând! Mașina va avea un motor 1.5 turbo pe benzină care produce 188 CP. și un cuplu maxim de 275 Nm. Transmisia automată cu șapte trepte (7DCT) asigură o schimbare lină și eficientă a treptelor. Puteți achiziționa SUV-ul la un preț atractiv - de la 18.500 de euro*Doar la dealerul oficial BAIC, în salonul auto GBS.

Puteți afla mai multe despre BAIC X55 II și alte modele pe site-ul baic.md

Utilizați serviciul de leasing sau trade-in, precum și serviciul de garanție al mașinii timp de 3 ani sau 100.000 km de kilometraj, în funcție de ceea ce se întâmplă mai întâi.

Vă așteptăm pe adresa:

Chișinău, str. Calea Orheiului 20/2
Numărul de telefon 022-022-500

* Echipamentul vehiculului poate fi opțional și poate varia în funcție de configurație.
* Costul indicat are caracter informativ, nu poate constitui baza pentru plată. Pentru cele mai actualizate informații despre prețuri, caracteristici, configurații și disponibilitatea mașinii, puteți afla la consultanții salonului auto GBS.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării