main logo
4080

Fundația Ceslav Ciuhrii: E firesc să fim alături de cei care au nevoie de ajutor Ⓟ

Cadouri de Paște din partea Fundației Ceslav Ciuhrii: “E firesc să fim alături de cei care au nevoie de ajutor”.

48 de familii social vulnerabile au avut parte de o surpriză plăcută, înaintea sărbătorilor de Paște din acest an, mulțumită eforturilor făcute de Fundația Ceslav Ciuhrii.

Încărcați de cadouri, reprezentanții Fundației au vizitat zilele acestea 30 de familii din comuna Bahmut și 18 familii din comuna Băcioi, aducând zâmbete pe fețele copiilor și părinților.

„E firesc pentru noi să fim alături de cei care au nevoie de ajutor în această perioadă, înainte de o sărbătoare care înseamnă speranță pentru toată lumea. Fundația pe care am înființat-o și-a propus să ajute oamenii, să arate că există solidaritate în societatea moldovenească și că cei care au nevoie de sprijin nu sunt uitați”, a declarat omul de afaceri Ceslav Ciuhrii, inițiatorul acestui demers caritabil. Mai mult, el a ținut să meargă împreună cu voluntarii Fundației pentru a discuta direct cu câteva dintre familiile beneficiare.

Cei mai bucuroși de cadourile primite au fost desigur cei mici, care au descoperit cu mare plăcere cozonacii și dulciurile. „Îmi place să ciocnesc ouă roșii cu frații mei, ne întrecem care are cel mai puternic ou”, a spus un copil din Băcioi. „Suntem recunoscători pentru ajutor. E bine că se gândește cineva și la noi!”, a adăugat mama lui.

Fundația Ceslav Ciuhrii a început să fie activă în Republica Moldova la sfârșitul anului trecut, cu proiectul caritabil „Dăruiește magia unei povești”, lansat cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Conform fondatorului Ceslav Ciuhrii, organizația neguvernamentală va veni în acest an cu noi proiecte în domeniul social, în domeniul educațional, dar și în domeniile sănătății și mediului înconjurător.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării