main logo
1190

FlyOne: Zbor direct Chișinău-Berlin Ⓟ

FLYONE vine cu o altă noutate, o nouă destinație de zbor direct spre Berlin.

Începând cu 18 mai, FLYONE va opera curse către Germania și anume în aeroportul din Berlin.

Compania va avea un preț accesibil și convenabil pentru bilete, tariful începând cu 48 Euro.

Frecvența va fi de 2 ori pe săptămână, în zilele de joi și duminică. Aeronava va decola din Aeroportul Internațional Chișinău (KIV) la ora locală 13:00 și va ateriza la Aeroportul Berlin (BER) la ora locală 14:30.

Zborul de întoarcere va fi operat conform orarului: 15:30 va pleca din Berlin și va ajunge în Chișinău la ora 19:00.

Acestă rută va oferi pasagerilor de afaceri, cât și celor de agrement o alternativă de călătorie rapidă și confortabilă între Moldova și Germania, dar și mai multe opțiuni de conectare cu Europa. 

Biletele sunt deja disponibile pe pagina web www.flyone.eu sau în aplicația mobilă FLYONE. Pasagerii sunt îndemnați să reserve din timp biletele pentru a putea profita de tarifele de start și pentru a-și asigura locurile la acestă cursă solicitată.

Despre FLYONE

FLYONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016,  reușind în scurt timp să devină unul dintre liderii pieței avia din Republica Moldova. 

Mai nou, FLYONE a reînnoit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional. La fel, în anul 2022, compania a devenit membru al Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA).

FLYONE a fost clasată lunar de multiple ori în anii 2018, 2019 și 2020 în TOP 10 „Cea mai punctuală companie”, conform categoriei EMEA (Europe, Middle East and Africa).

În decembrie 2022, FLYONE Airlines SRL a primit certificatul de operator aerian, oferit de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) și licența- emisă de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii. 

Pe parcursul aceluiași an, FLYONE a reușit să transporte peste 1 milion de pasageri și să lanseze 6 destinții noi. 

FLYONE ARMENIA, s-a lansat în anul 2021, iar în 2022 a devenit numărul 1 în Armenia. 

Amintim că FLYONE operează zboruri către 42 destinații. 

24 Curse regulate spre: Frankfurt, Tel Aviv, Londra, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Istanbul, Erevan, Bruxelles, Dusseldorf, Nisa, Amsterdam, Barcelona, Roma, Milano, Valencia, Berlin, Tbilisi, Praga, Madrid, Munchen, Zurich și 5 curse charter spre: Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Tivat, Hurghada.

Cu escală prin Erevan, FLYONE ARMENIA operează zboruri spre: Tbilisi, Lyon, Milano, Ekaterinburg, Vnukovo, Domodedovo, Sankt Petersburg, Mineralnye Vody, Novosibirsk, Samara, Sochi, Istanbul, Paris, Dubai, Beirut, Teheran, Dusseldorf, Tel Aviv.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării