main logo
1628

FlyOne relansează zborurile regulate din 1 Iulie 2020 Ⓟ

Compania aeriană FLYONE, certificată IOSA cu cel mai înalt standard de siguranță a zborurilor, reia cursele regulate și charter spre 14 cele mai populare destinații din 1 IULIE 2020.

FlyOne relansează zborurile regulate din 1 Iulie 2020 Ⓟ

Biletele pot fi rezervate până în Martie 2021, de la 39 euro, cu toate taxele incluse! Pentru membrii FLYONE Club prețurile încep de la doar 34 euro. FLYONE oferă cele mai mici preuri la orice destinație din portofoliul său. Astfel, invităm pe toți să-și organizeze călătoria pe site-ul oficial www.flyone.eu.

Biletele pot fi rezervate până în Martie 2021, de la 39 euro, cu toate taxele incluse

Pentru membrii FLYONE Club prețurile încep de la doar 34 euro. FLYONE oferă cele mai mici prețuri la orice destinație din portofoliul său. Astfel, invităm pe toți să-și organizeze călătoria pe site-ul oficial www.flyone.eu.

Pentru siguranța  pasagerilor și a personalului din aeroporturi și de la bordul aeronavelor, FLYONE a implementat măsuri adiționale de igienă;  dezinfecția aeronavei, distanța socială la check-in și la îmbarcare, produse antibacteriene pentru dezinfecția mâinilor la îmbarcarea în aeronavă. 

De asemenea, conform noilor proceduri FLYONE, în baza instrucțiunilor operaționale ale CAA Moldova și EASA, pasagerii sunt obligați să poarte  mască și mănuși de protecție la îmbarcarea în aeronavă. 

FLYONE, cel mai mare operator aerian de Airbus din Republica Moldova, informează că toate aeronavele sale sunt echipate cu filtre de aer HEPA care elimină 99.97% dintre viruși și bacterii. De asemenea, pentru minimizarea contactului fizic, informăm despre excluderea serviciului catering și a revistei pentru o perioadă nedeterminată. FLYONE continuă să implementeze măsuri adiționale de curățare și protecție în strânsă colaborare cu Autoritatea Aeronautică Civilă, Agenția Națională pentru Sănătate Publică, companiile handling și operatorii aeroportuari. 

Mircea Maleca, Director General FLYONE, adaugă: Suntem bucuroși să anunțăm relansarea zborurilor pentru toți pasagerii care au nevoia de a călători. Siguranța și sănătatea pasagerilor și a echipajului au fost dintotdeauna prioritatea nr.1 pentru FLYONE. Pentru garantarea zborurilor în cele mai sigure condiții, am întreprins acțiuni suplimentare de igienă și vom continua să implementam măsuri noi în baza ghidurilor și instrucțiunilor CAA, EASA și IATA. Echipa FLYONE așteaptă cu nerăbdare să întâmpine la bord pasagerii și să le ofere un zbor sigur, plăcut și la cel mai mic preț!”

IMPORTANT!

Odată  cu relaxarea condițiilor de călătorie, fiecare țară a impus unilateral anumite  restricții de călătorie. Aceste restricții sunt updatate regulat și vă atenționăm despre necesitatea verificării acestor restricții cu fiecare autoritate separat pâna la zbor. Vă rugăm să accesați link-ul pentru cea mai recentă informație aici.

Despre FLYONE

FLYONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016 și, deși este o companie tânără, aceasta a reușit în scurt timp să devină unul dintre liderii pieții avia din Republica Moldova. FLYONE a fost clasată în TOP 10 la capitolul cea mai punctuală companie aeriană la categoria EMEA (Europe, Middle East and Africa), în luna ianuarie 2020!

Amintim că FLYONE în prezent operează zboruri către 14 destinații, 10 curse regulate și 4 curse charter: Frankfurt, Tel Aviv, Sankt Petersburg, Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Bodrum.

Pentru mai multe detalii:

marketing@flyone.eu

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării