main logo
940

Fly One: Compania aeriană certificată IOSA Ⓟ

FLYONE, cel mai mare operator aerian de Airbus din Republica Moldova, a trecut cu succes de una dintre cele mai importante evaluări internaționale în domeniul aviației – certificarea IOSA în cadrul Auditului IATA al Siguranței Operaționale.

Fly One: Compania aeriană certificată IOSA Ⓟ

Auditul IOSA, care se realizează la fiecare doi ani, a fost efectuat de Aviation Quality Services (AQS), o organizație de audit acreditată cu sediul în Frankfurt, Germania. O echipă de audit formată din 5 membri a evaluat peste 900 de standarde și practici recomandate la nivel internațional, în opt domenii auditate, cu accent pe: Sisteme de Organizare și Management, Operațiuni de zbor, Dispecer de zbor, Inginerie și întreținerea aeronavelor, Operațiuni în cabină, Operațiuni la sol, Operațiuni cu marfă și Managementul securității.

Standardele IOSA sunt aplicabile pentru operatorii de aeronave care efectuează zboruri comerciale de pasageri și mărfuri. Certificarea IOSA este recunoscută în industria transportului aerian pentru fiabilitatea și siguranța unui transportator aerian. 

Directorul General FLYONE, Mircea Maleca, menționează: „Prioritatea de bază a companiei FLYONE este siguranţa pasagerilor și a membrilor echipajului. Ne orientăm spre a oferi călătorilor zboruri sigure, confortabile și la cele mai mici prețuri. Certificarea IOSA este rezultatul profesionalismului echipei și a muncii depuse pentru asigurarea unor zboruri plăcute și sigure!”.

Despre FLYONE

FLYONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016 și, fiind o companie tânără, aceasta a reușit în scurt timp să devină unul dintre liderii pieții avia din Republica Moldova. Mai nou, FLYONE a primit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional.

FLYONE a fost clasată lunar de multiple ori în anii 2018, 2019 și 2020 în TOP 10 „Cea mai punctuală companie”, conform categoriei EMEA (Europe, Middle East and Africa).

Amintim că, în prezent, FLYONE operează zboruri către 14 destinații, 10 curse regulate și 4 curse charter: Frankfurt, Tel Aviv, Sankt Petersburg, Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh și Bodrum.

Pentru mai multe detalii:

marketing@flyone.eu

tel.  +373 62 002726


                        

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării