1 260
0
Floreni SRL optează pentru o politică justă și echitabilă pentru toți (P)
1 260
0

Ca urmare a evenimentelor din ultimele săptămîni și a acțiunilor inexplicabile ale unor funcționari ai Primăriei mun. Chișinău în raport cu ”FLORENI” SRL, la data de 26 februarie 2020, conducerea companiei a venit cu o adresare către conducerea Primăriei Chișinău să ia măsuri urgente întru respectarea unei politici juste și echitabile în ceea ce privește evacuarea gheretelor de pe străzile Capitalei.

Reacția Viceprimarului, Domnului Victor Chironda, nu s-a lăsat mult așteptată. În cadrul unei ședințe deschise a Primăriei, care a avut loc la 2 martie curent, acesta a declarat că toate gheretele companiei trebuie evacuate cu implicarea forțelor speciale FULGER. În timp ce Guvernul țării implementează politici în vederea susținerii producătorului autohton, dl Chironda îi declară război.

Dacă Domnul Chironda se referă la Hotărârea din 10/09/2017, rămâne neclar de ce din locurile de unde FLORENI SRL a evacuat gheretele, celelalte au rămas neatinse? De ce continuă să funcționeze chioșcurile în care vânzarea produselor din carne se realizează fără ambalaj și în condiții insalubre, atâta timp cât în gheretele producătorului toată marfa este expusă și comercializată în ambalaj individual și cu respectarea tuturor normelor și rigorilor sanitar-veterinare? Care este motivul unei atitudini atât de subiective față de un producător autohton? Evacuarea oricărui alt chioșc aparent nu este atât de răsunător, altceva e atunci când vine vorba de cel mai mare producător din industrie...

Și dl Chironda și funcționarul Preturii Centru, dl Sergiu Adrian, acționează ca niște luptători aprigi, dar nu este clar cu ce și cu cine luptă.

Un fapt este încurajator, atitudinea subiectivă față de producătorul autohton nu pare a fi politica întregii Primării al Municipiului Chișinău.

La 11 martie 2020, a avut loc o întrevedere dintre conducerea ”FLORENI” SRL și reprezentanții conducerii Primăriei Chișinău.

Ca urmare, compania SRL ”FLORENI” speră că, într-un final, va fi luată o decizie obiectivă în vederea aplicării unei politici unice și echitabile pentru toți.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter