main logo
1562

Fitodesign: Combinăm stilul cu compatibilitatea ecologică ®

Un locuitor contemporan urban, uneori, are nevoie de a se simți parte a naturii. Poate, că de aceea, tendința în decorarea spațiilor ca „fitodesignul" așa rapid câștigă popularitatea în întreaga lume.

Fitodesign-ul de interior, vă ajută să fiți înconjurați cu reprezentanți ai florei pe tot parcursul zilei, oriunde vă aflați: într-un apartament, birou sau centru comercial. Designerii din întreaga lume și-au oprit alegerea spre un material ecologic specific -  licheni sau mușchi  stabilizați . Această tendință, care ocupă mulți ani poziții de lider, arată elegant și proaspăt și, în același timp, nu necesită prea multă cheltuială și o atenție deosebită.

Decorează-ți spațiul cu mai multă viață. Panourile din mușchi și licheni au o gamă bogată de culori, nu necesită niciun pic de îngrijire și se adaptează imediat la ritmul dumneavoastră de viață. Cumpărând un panou din plante stabilizate, riscați să vă bucurați de el până la 10 ani.  Deși la o primă vedere pot părea greu de îngrijit, pereții cu licheni nu au nevoie de îngrijiri speciale. Trebuie doar să fii atent la nivelul de umiditate din încăpere, deoarece aceștia își iau necesarul de apă din aer. Din acest motiv, lichenii sunt un bun indicator al nivelului de umiditate din încăpere.

Lichenii stabilizați sunt licheni naturali a cărui sevă a fost înlocuită cu un amestec ecologic. Panourile cu licheni conferă încăperii în care acestea sunt montate, un aer de relaxare, bunăstare și meditație. Acest perete vegetal nu necesită sistem de irigare, fertilizare, cosmetizare, întrucât lichenii nu cresc. Lichenii pot fi amplasați chiar și în încăperi fără lumină naturală. De asemenea, panourile au un efect de reducere a ecoului ambiental. Aceste panouri nu cântăresc mult, putând fi montate cu ușurință direct pe podea, perete sau tavan. După cum vedeți, lichienii  practic nu au nevoie de întreținere, aceasta este un avantaj excelent pentru iubitorii de stil ecologic, care doresc să surprindă oaspeții și să creeze un interior original.

Un apartament în stilul cel mai la modă? Peretele vegetal va lumina interiorul și îi va da un caracter revigorant. Datorită instalării pereților verzi, efectele liniștitoare ale naturii pot fi introduse ușor și eficient în clădire, permițînd o simbioză între arhitectură și natură.
Acestea sunt doar unele dintre motivele pentru care suntem aici.

Aspectul decorativ este doar una dintre aplicațiile eficiente ale pereților vegetali. Altă, este funcția lor de publicitate.  Pereții verzi nu numai că decorează, ci și pot fi un purtător al conținutului de marketing și al mesajelor de comunicare vizuală.  Panourile din licheni, pot fi folosite pentru a crea pe perete sau în alt plan vertical orice imagine, mosaic  spectaculos  sau mesaj atractiv. Ele pot fi atât motive ornamentale abstracte, cît și imagini specifice - semne, simboluri, logo-uri ale companiei. Posibilitățile de grădinile verticale sunt nesfârșite, iar efectul mare depinde în întregime de imaginația ta! Nu pierdeți această ocazie pentru a atrage atenția potențialilor clienți.

Ne-am dezvoltat afacerea pornind de la pasiunea pentru tot ce crește verde și frumos. Suntem consultanții tăi pe tot ce ține de design interior pentru birouri, companii, showroomuri și cabinete. Lucrăm împreună cu tine ca totul să iasă exact așa cum ți-ai imaginat. Nu-i așa că arată bine?
Simțiți armonia care curge din natură?

 Trăiți mai aproape de frumusețea naturală!  Suntem aici pentru dumneavoastră!

Vă mulțumim pentru o colaborare frumoasă!

Fitosad +373 60564240

Ne găsiți pe Facebook / Fitosad Moldova

www.fitosad.com

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării