main logo
1304

FinComBank susține tinerele talente şi cel de-al 4-lea sezon al proiectului „Puterea dansului” Ⓟ

Şi în acest sezon, FinComBank este sponsorul general al proiectului televizat „Puterea Dansului”, încurajând tinerele talente şi visurile copiilor și adolescenților. Ținem mult la viitorul noii generații, de aceea, investim activ în dorințele tinerilor de a se afirma, de a învăța ceva nou, de a se dezvolta şi de a se autodepăși.

Cel de-al 4-lea sezon al emisiunii „Puterea Dansului” poate fi urmărit la Jurnal TV, începând cu 18 martie, în fiece sâmbătă, la ora 22.00.

Principalul proiect televizat de dans din țara noastră „Puterea Dansului” este o emisiune unică la nivel național, la care participă cei mai talentați copii şi adolescenți între 5 şi 17 ani din toată Moldova. În urma castingul, 40 de tineri talentați se vor lupta în acest sezon pentru titlul de cel mai bun dansator dintre cei mai buni din țară. Telespectatorii vor face cunoștință cu noi eroi, prezentatori şi coregrafi, precum şi noi oportunități. Le dorim mult succes tuturor participanților!

Acesta este un proiect unic ce le oferă tinerilor posibilitatea de a da dovadă de abilitățile şi talentul ce le posedă în coreografie, în fața unui public numeros. Cei mai buni coregrafi şi dansatori profesioniști din Moldova sunt implicați în acesta, iar toate show-urile vor fi evaluate de un juriu calificat. 

Suntem mândri că avem atât de mulți copii și adolescenți talentați în țara noastră! Le dorim succese și realizări grandioase tuturor participanților în lupta pentru premiul mare!

FinComBank – într-un pas cu tinerele talente!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării