main logo
921

FinComBank: O nouă versiune îmbunătățită a aplicației FinComPay pentru Android Ⓟ

FinComBank vine cu un update util al aplicației mobile FinComPay pentru Android, ce îmbină ultimele tendințe tech din domeniul banking-ului cu o arhitectură nouă și o interfață user-friendly. FinComPay deja e mai mult decât un app clasic, e banca ta 100% online, disponibilă din orice colț al lumii la orice oră și în orice zi.

Noua aplicație mobilă, actualizată și modernizată, vine să ajute clienții Băncii în activitățile lor  zilnice și le economisește timpul prețios. Cu FinComBank, poți face mai multe operațiuni online – acum și în aplicația FinComPay!

„Transformarea digitală este una dintre direcțiile noastre strategice, iar perioada prin care trecem reprezintă o oportunitate şi o provocare de a ne adapta noii realități digitale cu o viteză şi mai mare. Cu un considerabil efort de echipă lansăm noua versiune a aplicației mobile. Noile opțiuni reprezintă baza sistemului digital pe care îl construim, în așa fel încât experiența clienților la interacțiunea cu banca să fie una plăcută și simplă”, a menționat Eugenia Cosor, Șef Secție Carduri bancare și Produse DIGITAL Retail.

Personalizează-ți app-ul și treci pe Dark Mode.

Deschide online orice card FinComBank în valuta dorită. Poți alege între un card clasic, premium sau social. Denumește cardurile și conturile așa cum îți dorești, pentru a simplifica navigarea în app și a realiza mai ușor alte operațiuni bancare. Poți solicita, folosind aplicația FinComPay, expedierea codului PIN prin SMS. Opțiunea dată este disponibilă pentru cardurile emise începând cu ianuarie 2020.

Deschide online un depozit care ți se potrivește, în lei, euro sau dolari. Alimentează contul de depozit direct de pe smartphone, în doar câteva click-uri la orice oră. Și pentru că ne dorim să ai parte de o experiență plăcută, am pregătit o promoție incendiară la Depozite. Acum, folosind aplicația FinComPay, poți deschide online un depozit cu rata dobânzii mai mare. Vei primi un bonus de până la 0,50% la depozitele în MDL și de până la 0,15% pentru cele deschise în EUR sau USD. La promoție participă depozitele Avans Fix, Rațional flotant și Creștere Stabilă.

Creează și utilizează pachetele de servicii, pentru a achita online, rapid mai multe facturi sau utilități. Creează și folosește șabloanele pentru transferurile între conturi, pentru a trimite bani și mai rapid.

Folosește transferurile P2P, pentru a trimite bani între cardurile din R. Moldova și peste hotarePoți folosi în FinComPay app atât cardurile FinComBank, precum și cardurile oricărei bănci din Moldova și a oricărei bănci din peste 40 de țări ale lumii (valabil pentru cardurile Mastercard), pentru a realiza un transfer de la card la card. Primește online transferurile internaționale T2C prin sistemele Western Union, Zolotaya Korona, Ria Money Transfer, Unistream și Contact.  Mai mult decât atât, serviciul dat este gratuit pentru cardurile FinComBank.

Iar, pe lângă acestea, poți direct din aplicație: consulta cursul valutar, monitoriza situația conturilor, a cardurilor şi a operațiunilor realizate; găsi cele mai apropiate bancomate și sucursale ale băncii; vizualiza orarul de lucru al subdiviziunilor; și contacta serviciul suport clienți, folosind chat-ul online cu specialiștii Băncii. Iar, pentru siguranța banilor tăi, te autentifici, confirmi plățile online și transferurile cu amprenta sau Face ID. 

Descarcă gratuit aplicație FinComPay de pe Google Play. Dacă încă nu ai un card FinComBank, deschide-l online acum. 

Detalii despre noua aplicație AICI.

FinComPay app - cel mai bun prieten financiar!


Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați:

Теl.: (+373-22) 26-99-99
E-mail: fincom@fincombank.com
Website: www.fincombank.cоm

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării