main logo
962

Fă o schimbare, păstrează numărul și treci la Moldtelecom Ⓟ

În acest an, Moldtelecom marchează 30 de ani de activitate. Acest minunat prilej înseamnă și mai multe motive de a te bucura de avalanșa ofertelor surprinzătoare pregătite de Moldtelecom și accesibile atât pentru clienții noi, cât și pentru cei deja existenți.

Aderă la comunitatea de abonați Moldtelecom și beneficiază de convorbiri nelimitate în rețeaua fixă și mobilă, internet cu viteză înaltă din orice punct al țarii și acces nelimitat, și gratuit, la rețele sociale. Acum, toate acestea sunt posibile dacă treci la Moldtelecom de la orice operator de telecomunicații, păstrându-ți numărul de telefon mobil și ai 50% reducere timp de 1 an la orice abonament din seria Smart. 

Astfel, cu doar 60 lei lunar vorbești nelimitat în rețeaua Moldtelecom, primești 500 de minute naționale și alte 100 de SMS-uri naționale, 25 GB trafic de internet mobil și acces nelimitat la rețele sociale, pentru a ține legătura mereu cu prietenii și colegii.

Totodată, dacă ritmul vieții tale prevede și călătoriile frecvente, în special cu destinația România, compania a pregătit în acest sens două abonamente – Smart Plus 220 și Smart Plus 280 – care includ trafic internet și minute în Roaming. 

De asemenea, tot cu destinația străinătate este și posibilitatea de a suna rudele, prietenii sau partenerii de afaceri de peste hotare, transformând minutele naționale în internaționale. Astfel, 10 minute naționale sunt echivalentul a 1 minut de conversații în afara țării. 

Mai mult, dacă ești client deja existent și dorești să mai beneficiezi de un număr de telefonie mobilă, pentru tine sau cineva drag, te poți bucura de reducerea de 30%, timp de 24 luni, la conectarea unui număr adițional, începând cu abonamentul Smart 120. 

Și dacă noul tău număr de telefon solicită și un dispozitiv modern, îl găsești tot la Moldtelecom! Descoperă experiențele unice de utilizare a smartphone-urilor, dotate cu o serie de opțiuni moderne și nivel îmbunătățit al performanțelor și parametrilor tehnologici – toate acestea accesibile la prețuri promoționale și în rate, cu abonament Smart 55.

La fel, accesibilul și confortul de comunicare fac echipă bună în cadrul celor trei abonamente preferențiale: R 0, R 20 și Smart 55. Fie că alegi unul dintre ele pentru a ține legătura cu părinții sau copii, fie pentru acces gratuit la rețele sociale – oricare dintre acestea este la dispoziția ta pentru comoditatea ta deplină.

Dar asta nu este tot! Dacă te numeri printre abonații Moldtelecom care beneficiază de Internet fix sau Internet fix și TV, afli că ai reducere de 50 de lei, pe viață, la abonamentele de telefonie mobilă, începând cu Smart 120. 

Cu Moldtelecom ai de 30 de ori mai multe motive de a comunica din plin cu oamenii dragi și de a ține pasul cu ritmul vieții sociale. Fă o schimbare și treci la Moldtelecom. Acum.

Împreună creăm viitorul. De 30 de ani. Moldtelecom.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării