main logo
1187

Expoziția de mobilă Hettich Avenue 2019 ® va avea loc în Moldova (P)

În perioada 14 - 25 august, în incinta centrului comercial MallDova, se va desfășura expoziția Hettich Avenue 2019, dedicată producătorilor de mobilă.

Evenimentul este organizat de compania Numina, care operează pe piața din Moldova de peste 20 de ani.

La expoziție vor participa doar producători locali de mobilă, printre care și: NEVA FURNITURE, MOBILIER MASIV, INDART, R&D TRADE COMPANY, FREDALEX-MOB, VISMOBILA.

Hettich a ales ca temă principală a expoziției “Tendința globală către individualizare”.

Hettich a identificat trei factori emoționali care îi motivează pe consumatori să cumpere mobilă: adoptarea unui stil propriu, adăugarea spațiului, savurarea confortului. 

Noul „eu” al clienților necesită produse unice, care se vor încadra în mod firesc în setul lor de valori personale și stilul lor de viață. În prezent, se optează nu pur și simplu pentru molibier, ci și pentru calitate, versatilitate și durabilitate. Cumpărătorii de mobilă de bucătărie constituie un grup de oameni cu interese și așteptări diferite, însă fiecare dintre ei vrea să simtă o abordare personală. 

Compania Hettich răspunde prompt la schimbările condițiilor de pe piață. Acest lucru se reflectă, mai cu seamă, într-un sistem flexibil de stabilire a prețurilor. Deja de mulți ani, compania Hettich oferă consumatorilor un mobilier unic, elegant și extrem de funcțional. Conceptele platformă pentru sistemele de sertare ArciTech și InnoTechAtira prezintă o multitudine de opțiuni de proiectare și de funcționalitate. 

Orientându-se spre principiul platformelor gata de funcționare, Hettich preconizează ca, în viitor, să se concentreze pe concepte complete, care ar fi aplicabile în orice spațiu de locuit și ar inspira idei noi în proiectarea mobilierului. La expoziție vor fi prezentate piese exclusive de mobilier confortabil și elegant, la fel și soluții de depozitare, care permit ca abordarea individuală să devină un lucru disponibil.

În toate produsele expuse sunt folosite accesorii de la companiile germane Hettich șiKessebohmer. Plăcile aglomerate sunt oferite de companiile Egger și Cleaf. Compania Elicava demonstra hote de bucătărie, companiaElleci – chiuvete, robinete și aparate de bucătărie, iar companiile Gamet, BosettiMarella șiCitterioLine — accesorii pentru fațade.

Toate finisajele utilizate în cadrul expoziției, inclusiv tapetele, corpurile de iluminat, pardoselile laminate le puteți găsi la compania Numina.

Producția Numina o puteți vedea în realitate în saloanele companiei:

mun. Chișinău: str.Maria Drăgan 11,

mun. Bălți:str. Sofiei 2А.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării