main logo
2346

Eximbank își așteaptă clienții din nordul țării într-un nou sediu Ⓟ

Sucursala nr. 18 a EXIMBANK, din municipiul Bălți, și-a deschis ușile pentru clienți într-un nou sediu amplasat chiar în inima capitalei de nord.

EXIMBANK ține la confortul clienților săi, din acest motiv, analizează încontinuu nevoile și preferințele lor, ajustându-și modul de operare, întru a fi cât mai aproape de așteptările oamenilor. De foarte curând, Sucursala EXIMBANK din municipiul Bălți, și-a transferat activitatea într-un nou sediu modern, spațios, dotat cu cele mai noi tehnologii, amplasat chiar în nucleul uneia dintre principalele artere din oraș.

Echipa înalților profesioniști din domeniul bancar, care se ghidează în activitatea sa zilnică de cele mai avansate practici urmate în cadrul Grupului internațional Intesa Sanpaolo, în frunte cu directorul adjunct al Sucusalei nr. 18, Sergiu Burca, Vă invită să faceți cunoștință în incinta noului sediu, la adresa: municipiul Bălți, strada Ștefan cel Mare, nr. 6/2, unde veți beneficia garantat de:

• Deservire la cele mai înalte standarde de calitate, oferită de o echipă dinamică formată din adevărați profesioniști;
• Condiții de maximă siguranță și confort;
• Practici internaționale și abordare personalizată;
• Zona 24/24;
• Bancomat cash-in cu posibilitatea de retragere sau alimentare a cardului în MDL, EUR, USD;
• Acces liber în parcare.

EXIMBANK își așteaptă atât clienții existenți – persoane fizice și juridice, cât și pe cei care încă sunt în căutarea unui veritabil partener financiar de încredere în nordul republicii, în noul sediu din municipiul Bălți, pe adresa strada Ștefan cel Mare, nr. 6/2, zilnic, de luni până vineri, între orele 09:30 – 16:30 (pauză: 13:00 – 13:30).

EXIMBANK – parte a Grupului Intesa Sanpaolo

#MereuÎmpreună

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării