main logo
1680

Eximbank: Încă o sucursală în casă nouă Ⓟ

Încă o Sucursală EXIMBANK își are acum ușile deschise într-un nou sediu modern, spațios și dotat conform celor mai înalte standarde internaționale urmate de Grupul Intesa Sanpaolo, unul dintre liderii pieței europene.

Pentru că la EXIMBANK confortul și siguranța clienților sunt priorități de top, ajustăm încontinuu modul nostru de operare, întru a fi cât mai aproape, sau chiar a depăși nivelul așteptărilor dumneavoastră. Astfel, am deschis ușile Sucursalei nr. 22 a băncii într-un nou sediu, amplasat în inima sectorului Buiucani al capitalei, într-o locație proaspăt renovată și alineată în totalitate celor mai avansate standarde internaționale de calitate și imagine, de care se ghidează Grupul Intesa Sanpaolo.  
Echipa profesioniștilor din cadrul Sucursalei nr. 22 a EXIMBANK, în frunte cu managerul Natalia Demian, invită atât clienții existenți, cât și pe toți cei care încă sunt în căutarea unui veritabil partener financiar de încredere, în noul sediu de pe strada Alba Iulia, nr. 168, pentru a face cunoștință cu gama variată a serviciilor și produselor concepute cu multă dedicație special pentru dumneavoastră. Aici veți beneficia garantat de:
• Deservire la cele mai înalte standarde de calitate;
• Condiții de maximă siguranță și confort;
• Practici internaționale și abordare personalizată;
• Zona 24/24;
• Bancomat cash-in cu posibilitatea de retragere sau alimentare a cardului în MDL și EUR;
• Acces liber în parcare.

Sucursala nr. 22 a EXIMBANK, amplasată pe strada Alba Iulia, nr. 168, își are ușile deschise atât pentru persoane fizice cât și juridice, de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:00 (pauză de masă 13:00 – 14:00).

PENTRU TOT CE CONTEAZĂ.

EXIMBANK - parte a Grupului internațional Intesa Sanpaolo

Despre EXIMBANK
EXIMBANK reprezintă o bancă comercială universală, oferind servicii de calitate atât pentru segmentul corporativ, care activează în toate ramurile economiei naţionale pe întreg teritoriul ţării, cât şi pentru segmentul retail. În prezent, pe lângă pachetul tradiţional de servicii bancare (operaţiuni de casă şi de decontare, credite, deschiderea şi deservirea conturilor de depozit, operaţiuni cu hârtii de valoare), EXIMBANK oferă servicii şi produse bancare de tehnologii înalte, precum operaţiuni cu carduri bancare ("MasterCard Inc." şi "Visa Inc.") şi produse bazate pe tehnologii IP (Internet-banking "EXIMBANK-ONLINE"). În data de 13 martie 2018 EXIMBANK a devenit oficial parte a Grupului Intesa Sanpaolo, după finalizarea achiziționării a 100% din capitalul social al EXIMBANK de către Intesa Sanpaolo.

Despre Intesa Sanpaolo
Grupul Intesa Sanpaolo este unul dintre grupurile bancare de top din Europa, cu o capitalizare de piață de 45,3 miliarde de euro, angajat să sprijine economia în țările în care își desfășoară activitatea, în special în Italia, unde, de asemenea, și-a asumat angajamentul de a deveni un model de referință în ceea ce privește durabilitatea și responsabilitatea socială și culturală. Intesa Sanpaolo este lider în Italia în toate domeniile de activitate (retail, corporate și managementul averii). Grupul oferă serviciile sale pentru 13,5 milioane de clienți printr-o rețea de aproximativ 4.700 de sucursale bine distribuite în toată țara, cu cote de piață de cel puțin 12% în majoritatea regiunilor italiene. Intesa Sanpaolo are o prezență internațională strategică, cu aproximativ 1.000 de sucursale și 7,1 milioane de clienți, inclusiv subsidiare care își desfășoară activitatea în sectorul comercial bancar în 12 țări din Europa Centrală de Est și din Orientul Mijlociu și din Africa de Nord, precum și o rețea internațională de specialiști în sprijinul clienților corporativi din 25 țări, în special în Orientul Mijlociu și Africa de Nord și în acele zone în care companiile italiene sunt cele mai active, precum Statele Unite, Brazilia, Rusia, India și China.

Website: eximbank.md| Facebook: @EximbankBankofIntesaSanpaolo

Website: group.intesasanpaolo.com| Facebook: @intesasanpaolo 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării