main logo
1380

Eximbank a migrat cu succes la un nou centru de procesare Ⓟ

Începând de astăzi, EXIMBANK operează cu un nou centru de procesare. Este o etapă importantă și necesară în dezvoltarea Băncii, urmând prerogativa în direcția de digitalizare.

Modernizarea arhitecturii IT și a rețelei, împreună cu simplificarea proceselor și procedurilor interne, vor crește semnificativ eficiența operațiunilor, calitatea serviciilor prestate și a deservirii clienților EXIMBANK. 

Migrarea la un nou centru de procesare s-a realizat cu succes pe 25 Ianuarie, timp în care a fost restricționată activitatea terminalelor POS, ATM-urilor și ADM-urilor, totodată a fost limitat accesul la efectuarea tranzacțiilor și operațiunilor cu cardul.  În acest context, pentru a oferi clienților și partenerilor acces permanent la informație, a fost lansată o pagină dedicată pe site-ul băncii care prezintă pentru toți utilizatorii de produse și servicii EXIMBANK o sursă utilă de informare despre perioada migrării - https://eximbank.md/ro/migrare-centru-nou-de-procesare 

EXIMBANK face un pas important în implementarea strategiei de dezvoltare IT a băncii. În acest context, banca va continua transformarea digitală prin echipele de experți implicate cu dedicație în proiecte de transformare IT și digitalizare a proceselor.

Chiar dacă etapa de migrare s-a realizat cu succes, următoarea perioadă implică monitorizarea cu maximă vigilență a modului în care derulează procesele operaționale, sunt procesate datele și se derulează tranzacțiile. Motiv pentru care, sunt posibile unele erori, iar raportarea acestora la migrare@eximbank.com este una foarte importantă pentru bancă. 

Astfel, EXIMBANK își exprimă aprecierea și recunoștința față de clienții și partenerii, care au dat dovadă de înțelegere și suport în perioada migrării. 

Despre EXIMBANK

EXIMBANK reprezintă o bancă comercială universală, oferind servicii de calitate atât pentru segmentul corporativ, care activează în toate ramurile economiei naţionale pe întreg teritoriul ţării, cât şi pentru segmentul retail. În prezent, pe lângă pachetul tradiţional de servicii bancare (operaţiuni de casă şi de decontare, credite, deschiderea şi deservirea conturilor de depozit, operaţiuni cu hârtii de valoare), EXIMBANK oferă servicii şi produse bancare de tehnologii înalte, precum operaţiuni cu carduri bancare („MasterCard Inc.” şi „Visa Inc.”) şi produse bazate pe tehnologii IP (Internet-banking „EXIMBANK-ONLINE”, Mobile Banking).

Website: www.eximbank.md

Facebook: @EximbankMoldova

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării