Excursie cu bicicleta prin Moldova în susținerea celor care luptă cu cancerul
20 noiembrie, 11:45
353
0
Excursie cu bicicleta prin Moldova în susținerea celor care luptă cu cancerul
20 noiembrie, 11:45
353
0

Sâmbătă, 21 noiembrie, Sporter organizează o plimbare cu bicicleta de la Chișinău la Orheiul Vechi în sprijinul lui Luke Grenfell-Shaw.

Este vorba despre un tânăr din Marea Britanie, diagnosticat cu cancer, care a inițiat o călătorie caritabilă de la Bristol la Beijing pe o bicicletă tandem.

Toți doritorii de a-l susține pe Luke și proiectul lui o pot face în această sâmbătă. Grupul de cicliști va lua startul la ora 9:30 dimineața din Piața Marii Adunări Naționale și va urma traseul Chișinău — Mănăstirea Butuceni — Art Camp-ul din Furceni — Chișinău. 

Participanții vor fi însoțiți de o mașină specială de la Sporter.

Ca să aflați mai multe despre cursă și să vă alăturați și voi, accesați pagina evenimentului de pe Facebook.

Vă reamintim că Luke Grenfell-Shaw are doar 26 de ani. În 2018, tânărul a fost diagnosticat cu un sarcom rar și foarte agresiv. În pofida unui astfel de diagnostic, biciclistul n-a renunțat la modul de viață activ cu care era obișnuit. 

Mai mult chiar, maladia sa a devenit un motiv pentru care Luke a inițiat o expediție pe bicicletă de la Bristol la Beijing

În acest mod tânărul speră să poată schimba concepția oamenilor despre cancer și să strângă fonduri pentru organizațiile de caritate care ajută persoanele cu cancer.

În Moldova începe cea de-a treia etapă a expediției lui Luke. Apoi, tânărul intenționează să ajungă în Ucraina, Rusia, Georgia, Asia Centrală, India. Punctul final îl va constitui Beijing, China.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter