main logo
1960

Enter: Descoperă cele mai originale idei de cadouri și surprinde-ți apropiații (P)

Chiar dacă iarna aceasta nu e prea dornică la fulgi, zăpadă și ger! Atmosfera de sărbători deja se face simțită de-a binelea, pentru că toți stau cu gândul la CADOURI!

Enter: Surprinde-ți apropiații cu cele mai originale cadouri (P)

Ce cadouri de Crăciun să alegi? Totul se învârte în jurul acestei întrebări complicate. La care, noi am găsit deja răspunsul! 

Echipa Enter vine cu o listă întreagă de recomandări cum să alegi rapid și cu succes cadourile de Crăciun și Anul Nou. Știm că demult cauți un GHID de cadouri ca acesta, și iată că l-ai găsit. Fă-te comod, scoate-ți din buzunar lista mototolită și hai să punctăm împreună cum trebuie să fie cel mai bun CADOU. 

Regula Nr #1 Cine se trezește mai devreme, reduceri mai mari prinde!

Toți iubim Crăciunul și Revelionul, dar de regulă, cele mai așteptate sărbători de peste an vin la pachet cu multă agitație, goana după cadouri, brad, decorațiuni și rețete exotice pentru masa de Revelion. Tot ce trebuie este doar să începi pregătirile din timp. În primul rând ai mai mult timp să chibzuiești bine planul de sărbătoare, să alegi calm cadouri pentru toată familia, rudele, prietenii, dar și să beneficiezi de reduceri grandioase la daruri pentru cei dragi. La Enter, deja acum poți beneficia de cele mai tari reduceri de sărbători, de până la 40%, la un sortiment variat de cadouri, potrivite pentru fiecare. 

Dar asta nu e tot, reducerile nu pot fi niciodată prea multe, mai ales de sărbători. Tot la Enter, ai undă liberă să alegi cele mai dorite electrocasnice, de la branduri, precum: LG, Whirlpool și Hotpoint-Ariston și primești... cadou 10% din prețul cumpărăturii. Da, da, ai citit bine! Reducerea o poți folosi pentru achiziționarea oricăror altor produse din magazinele noastre. De exemplu, dacă demult visezi să te înnoiești cu un cuptor electric incorporabil Whirlpool AKZ9 6230 S (Preț: 6699 lei), în prag de sărbători, 10% din prețul acestuia (669,9 lei) le poți folosi, ca să-ți iei oricare alt produs din magazinele noastre. 

Regula Nr #2 Fii un Moș Crăciun exemplar! Citește bine „scrisorile”

Cel mai bun cadou nu e doar oferit din suflet – dar și ales personalizat. Adică, când îți reușește să dăruiești celor dragi, anume ceea ce și-au dorit de muuuult timp. Poți merge pe regula simplă – să întrebi direct ce vor să primească în dar, sau să le faci o surpriză plăcută, ținând cont de preferințele individuale. Pentru astfel de situații, când vrei să dăruiești ceva special, în funcție de hobby-uri și preferințe, pe enter.online am grupat ideile de cadouri în patru grupuri sugestive:

  • Cadouri pentru EL. Îți venim în ajutor cu idei originale de cadouri pentru bărbați, care își știu rostul. Iar dacă stai cu grijă, că are un hobby mai special, fii pe pace. La Enter am ținut cont de toate domeniile: Sport, Business, Style, Gaming, Muzică și chiar Travelling. 

  • Cadouri pentru EA. Aici ai parte de acea oază nesfârșită de cadouri pentru femei, care la sigur le vor aduce zâmbetele largi pe față, fie că e vorba de o bloggeriță influentă, stylish girl, sportswoman, femeie de afaceri sau o pasionată înrăită de sport, culinărie sau călătorii. 

  • Cadouri pentru Familie. Dacă sunteți o familie ce petrece mai tot timpul împreună, cadoul perfect de Anul Nou e cel care va aduce și mai mult confort în casa ta. 

  • Cadouri pentru Copii.Iar pentru cei mici, cadourile de Revelion și Crăciun trebuie să fie magice – că nu degeaba în fiecare an Moș Crăciun primește atâtea scrisori. P.S Să-ți spunem un secret, pe care ni l-a spus chiar Santa: în 2019, cele mai populare cadouri pentru cei mici, au fost Gadgeturile. 

Regula Nr #3 Creativitatea este cuvântul cheie. Alege daruri utile în daily routine

Și aici te îndemnăm să dai undă liberă creativității. Fii liber să alegi cadouri utile, potrivite pentru orice sarcină, de la Daily Routine, divertisment, confort, Lifestyle, până la sarcini suprasolicitante: pentru job, editare grafică sau școală. Un device smart este mereu o idee bună, îți spunem noi, cei mai buni prieteni cu tehnică. La Enter, ai parte de daruri high-tech din toate categoriile: smartphone-uri, tablete, laptopuri sau tehnică for gamers, și, desigur, gadgeturi din toate categoriile, fie că e vorba de ceasuri smart sau brățări

Iar dacă să ne referim la cadouri pentru familie: electrocasnice, tehnică pentru bucătărie sau aparate de îngrijire personală, acestea vor completa frumos grămada de cadouri de sub brad, iar apoi, vă vor fi utile pentru tot anul. Ce poate fi mai plăcut?

Regula Nr #4 Dacă ești în pană de idei, apelează la sfaturile experților în cadouri

Cadourile de Crăciun și Revelion sunt o temă, pe care o explorăm în detalii, de ani buni, la Enter, adunând la un loc cele mai utile lifehack-uri, ca să te ajutăm să alegi daruri de-a dreptul originale. Cu fiecare an înțelegem mai bine ce își dorește un utilizator modern. Iar anul acesta, toate recomandările, sondajele de opinii, datele statistice le-am adunat într-un articol informativ complex, care-ți va da răspunsuri concrete la toate întrebările despre „Cele mai bune idei de Crăciun și Anul Nou?”,

Regula Nr #5 Nu ezita să crezi în miracole. Moș Crăciun există

Ultima dar nu cea din urmă regulă, este să nu te oprești niciodată să crezi în minuni. Moș Crăciun trăiește în fiecare din noi, iar în ajun de sărbători, cele mai râvnite dorințe au toate șansele să devină realitate. Mai ales că echipa Enter a făcut un contract de colaborare cu însuși... Santa. Credeai că el nu există și că e doar o legendă? Păi iată că noi l-am găsit pe cel adevărat și împreună, lansăm mândri campania #SantaLikesYou în colaborare cu brandul Samsung. 

Cum să dai peste Santa cel generos? Mai simplu ca niciodată! În perioada 20 – 30 decembrie, procurând un produs Samsung din 9 magazine Enter diferite, ai toate șansele să-l primești cadou! Santa va alege unul din norocoșii care se află la moment în magazin și-i va ura personal Merry Christmas and Happy New Year. Tot ce trebuie să faci, e doar să fii la timpul și locul potrivit. Dar asta nu e tot, ca să fii mai aproape de magazinul norocos, Santa zilnic îți va da indicii despre locația sa, pe pagina noastră de Facebook Enter Moldova.

Și pentru că Santa iubește să fie peste tot! Campanie de sărbătoare cu daruri generoase va fi disponibilă și pentru cei ce obișnuiesc să-și facă cumpărăturile online. Astfel, în perioada 20 – 30 decembrie, navigând pe site-ul enter.online, ai toate șansele, să-l „prinzi” cu doar un click pe Santa. Cei mai norocoși, vor participa în mod automat la extragerea zilnică a unor cadouri generoase. 

Fii cu ochii pe enter.online, dar și paginile Facebook și Instagram - @entermoldova. În curând revenim cu detalii. Că nu de alta, surprizele iubesc să fie așteptate. 

Un ajun de Crăciun plin de magie îți dorim, și ne dăm întâlnire în magazinele Enter, cât reducerile la cadouri sunt în toi! 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării