main logo
1702

Enter: De Anul Nou Chinezesc profită de până la 40% reducere la electrocasnice și gadgeturi Ⓟ

Sărbătorile de iarnă au ajuns spre final, iar tu încă nu ai reușit să le savurezi la maxim?

Atunci, să știi că la Enter sărbătorile continuă, căci noi celebrăm Anul Nou Chinezesc! Iar conform tradiției – noi celebrăm, tu ești în câștig! Acum, în perioada 20.01-23.01.2023 tu poți profita de reduceri de până la 40% de Chinese New Year la cele mai performante electrocasnice și gadgeturi!

Și în cazul în care tu planifici să intri în noul an cu electrocasnice noi, să știi că acum este cea mai potrivită perioadă pentru a le achiziționa. Căci rețeaua magazinelor Enter ți-a pregătit cele mai generoase oferte, printre care și prețurile speciale la următoarele produse:

  1. Mașina de spălat Daewoo – la preț de doar - 3 499 lei;

  2. Frigiderul Daewoo – la preț de doar - 3 799 lei;

  3. Televizorul Daewoo Smart TV, la preț de doar 2 599 lei!

Nu ezita, căci noul 2023 este declarat anul Iepurelui Negru de Apă, cu siguranță anul va fi unul dinamic și vertiginos, astfel, nu ezita și nu sta mult pe gânduri, acționează!

Profită acum de reducerile generoase, vino în perioada 20-23 ianuarie în rețeaua magazinelor Enter sau plasează comanda pe enter.online și alege-te cu o mașină de spălat rufe, mașină de spălat vase, frigider și congelator, cuptor cu microunde, tabletă, smartphone, căști sau cu alte dispozitive a brandurilor de talie internațională la cele mai avantajoase prețuri. 

Cu Enter sărbătorile continuă! 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării