main logo
1099

Enter: Cum să te alegi cu un cadou cumpărând electrocasnice LG (P)

Fie că te muți în casă nouă, fie că ți-ai construit de la zero căminul visurilor tale, ai nevoie de câteva lucruri care îți vor asigura confortul necesar. Pentru început, crează-ți un plan bine stabilit.

Enter: Cum să te alegi cu un cadou cumpărând electrocasnice LG (P)

Mai apoi, nu uita să iei în considerare următoarele elemente: mobilierul, aparatele de iluminat, tipul gresiei și cel al faianței, blatul de lucru, și cel mai important, electrocasnicele. Iar atunci când vorbim despre electrocasnice, primele care merită atenția ta sunt mașina de spălat și frigiderul.

Fără îndoială, frigiderul reprezintă o investiție obligatorie. Dar cum poți ști ce model este cel mai potrivit pentru bucătăria ta? Primul aspect de care ar trebui să ții cont când alegi un aparat frigorific este dimensiunea. 

Cu alte cuvinte,  raportează dispozitivul la numărul membrilor familiei. Dacă familia ta numără doar două persoane, va fi suficient un simplu frigider de cel mult 170 cm înălțime. Iar dacă ai o familie mai numeroasă, alege o combină frigorifică încăpătoare, de cel puțin 185 cm înălțime. 

Dacă ai obiceiul de a face rezerve de mâncare pentru o perioada îndelungată, vei avea nevoie și de un congelator spațios. Combinele frigorifice înalte dispun de congelatoare încăpătoare, în care poți pune la păstrare cantități destul de mari de legume, fructe, carne peste și altele. 

Gama de frigidere LG este reprezentată de modele cu diverse funcții și dimensiuni. Acestea se vor încadra perfect în bucătăria ta și vor funcționa excelent ani buni de zile. Toate produsele tale vor fi păstrate la temperatura potrivită, iar de mirosuri poți uita definitiv! 

Frigiderele moderne LG au sisteme de purificare a aerului,  iar datorită compresorului linear inverter proiectat de LG vei economisi mai multă energie.

Acum că ne-am lămurit cu alegerea frigiderului, putem trece la mașina de spălat. La ce detalii ar trebui să fii atent?  Dimensiunea – Majoritatea mașinilor de spălat au în jur de 70 cm lățime. Cu cât capacitatea cuvei este mai mare, cu atât dimensiunea lor crește. 

Zgomot – Dacă amplasamentul său e într-o zonă apropiată de dormitor, e bine să te orientezi spre o mașină de spălat care nu produce un zgomot atât de mare – precum cele de 75 dB. Capacitatea cuvei – Este unul dintre aspectele cele mai importante. De preferat este să speli cât mai multe haine într-o singură tură de spălat, nu? În felul acesta faci economie la detergent, curent electric, apă și timp. 

Dacă ai o familie numeroasă este bine să te orientezi pentru o capacitate a cuvei cât mai mare, de aproximativ 10 kg. Dacă mașina de spălat are o capacitate de aproximativ 6 kg,  este bine să ai în vedere faptul că nu îți vor încăpea foarte multe haine și va trebui să speli mai des, iar dacă o încarci prea tare, s-ar putea să te alegi cu o curea de distribuție ruptă sau motorul stricat. 

O alegere bună ar fi mașina de spălat LG. Aceasta este dotată cu o capacitate mare de spălare, îți oferă posibilitatea de a spăla lucruri de dimensiuni mari, consumând mai puțină apă și energie. De asemenea, este silențioasă, încât poți spăla rufe la orice oră, fără a deranja vecinii. Motorul mașinii de spălat este atașat direct pe tambur. 

Așadar, dacă ești în căutarea acestor electrocasnice, atunci acum e momentul potrivit să ți le iei din magazinul Enter! La procurarea unei mașini de spălat sau frigider LG, îți poți alege un cadou în valoare de 10% din suma cumpărăturii. 

În plus, primești și cashback pe contul tău Enter – până la 2.000 de Lei.  

Promoția este valabilă până pe 30 septembrie 2019. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării