main logo
1246

Enter: Celebrează Ziua Orașului cu noi și profită de reduceri generoase Ⓟ

Capitala serbează 585 de ani de la prima atestare documentară.

Și cu prilejul acestei aniversări, Enter a decis să-ți ofere șansa să participi la o promoție de zile mari! Petrece Hramul Orașului Chișinău cu reduceri de până la -50% la toate categoriile de produse! Procură un smartphone sau notebook performant, reînnoiește-ți electrocasnicele sau cumpără produse destinate îngrijirii personale. În rețeaua magazinelor Enter tu la sigur vei găsi ceea de ce ai nevoie. Nu ezita!

Să știi că ajunul sărbătorilor reprezintă momentul tocmai potrivit pentru a face o recapitulare a tehnicii. În special când vine vorba de reduceri de -50%. Iar în cazul în care, tu ești în așteptarea unor oferte sau promoții avantajoase, să știi că Enter e aici și-ți oferă cele mai generoase reduceri!

Și odată ce tu deja ai planuri mărețe pentru această zi și nu ai timp pentru shopping, Enter te invită să faci cunoștință cu întreaga listă de produse accesând site-ul enter.online. Accesează e-shop-ul Enter, alege produsul preferat și adaugă-l în coș, atât! Ah da, livrarea este gratuită în orice colț al Moldovei! Sună bine, ce zici?

Iar în cazul în care, tu planifici totuși o plimbare prin împrejurimile orașului drag, să știi că filialele Enter sunt deschise și te așteaptă în vizită! Fă cunoștință cu produsele dorite, află mai multe despre caracteristicile sale și odată ce-ți apar întrebări, adresează-le consultanților magazinului, care te vor ajuta cu drag în alegerea tehnicii preferate.

Savurează momentele plăcute, celebrează Ziua Orașului și beneficiază de reduceri marca Enter! La Mulți Ani, Chișinău!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării