main logo
1723

Enter: 5 modalități de a-ți transforma izolarea în oportunitate (P)

În plină criză a coronavirusului, când petrecem tot timpul acasă, ai prilejul de a-ți face bilanțul profesional și personal. Să faci acele lucruri pentru care nu ai avut timp sau resurse.

Enter: 5 modalități de a-ți transforma izolarea în oportunitate (P)

Dacă de mult visezi să te înnoiește cu un gadget, device smart sau un electrocasnic de ultimă generație, acum e momentul potrivit. 

Pe bune! Începând cu 19.03.2020, la Enter poți să iei orice produs în credit, inclusiv credit 0%, iar achitarea creditului va începe tocmai peste 100 de zile, adică începând cu 1 iulie. 

Ca să te bucuri de performanță acum și să te gândești mai târziu la plată! 

Cum am promis în titlu revenim cu câteva modalități să fii productiv în această perioadă.

  1. Fă mișcare 

Antrenamentele acasă sunt soluția perfectă pentru a te menține în formă. Doar 15-20 de minute de yoga, pilates sau aerobică te vor face să te simți mai bine, iar corpul tău va rămâne tonifiat în această perioadă. Dacă mai ai și un gadget care-ți măsoară caloriile și-ți dă sfaturi, fii sigur că și acasă vei face suficientă mișcare.

  1. Urmează cursuri online

Caută din lista cea de seminare sau cursuri online pentru care nu aveai destul timp sau dă o căutare pe Google de pe laptopul tău iubit. Găsești o mulțime de cursuri gratuite de la universități de top, dar și o gamă variată de subiecte, de la business până la sănătate. Folosește la maximum această perioadă pentru a-ți îmbunătăți cunoștințele sau abilitățile.

  1. Privește până la sfârșit serialul preferat

Fiecare din noi are un serial început, dar pe care nu l-a mai putut finisa. Acum cât ai destul timp pentru toate, vezi episodul la care ai rămas pe ecranul unui Smart TV și relaxează-te puțin. Lasă gândurile mai puțin bune și savurează acest timp alături de cei dragi. În rutina ta, sigur nu ai fi putut să le acorzi atâta atenție. De asemenea, ca să nu te chinui prea mult să-ți cauți filmul sau serialul preferat, dar și să-l vizionez în cea mai bună calitate, poți să-ți iei un abonament MEGOGO, care îți oferă acces la o bibliotecă imensă de filme, seriale, desene animate, talk-show-uri și emisiuni. 

P.S Toți cei care își cumpără Smart TV din magazinele Enter, primesc cadou 6 luni de licență MEGOGO. 

  1. Citește cărți sau ascultă-le în format audio

Cu siguranță ai acasă un teanc de cărți pe care vrei să le citești de luni bune. Sau poate ai mai multe cărți audio pentru care nu găseai destulă liniște. Hai că acum ai oportunitatea de a-ți îmbogăți vocabularul și de a prinde puțină inspirație! Fă-te comod în fotoliu și începe lectura, indiferent că ții o carte în mână, o tabletă sau de ce nu, un telefon performant.

  1. Experimentează la bucătărie

Știm cât e de greu să fii o femeie de succes, o mamă bună și o gospodină adevărată în același timp. Acum, cănd ai mai mult timp liber ca de obicei, experimentează rețete noi și uimește-ți familia cu bucate speciale. Dacă mai ai și niște electrocasnice performante, gătitul va deveni instant o plăcere, iar timpul tău va fi salvat și pentru alte lucruri importante.

Ține doar de tine dacă vrei să vezi partea pozitivă a acestei perioade. Mai multe idei despre cum să petreci timpul cât #staiacasă, ți-au pregătit cei de la Enter. Vezi aici și nu uita să ai grijă de tine și de cei din jur.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării