main logo
2666

Eminescu Offices: Oficiu de lux în rate, pe 5 ani, cu 0% dobândă Ⓟ

În premieră, oportunitate de investiție strategică. Procură un birou de elită la Eminescu Offices și beneficiază de metoda unică de achitare: în rate, pe 5 ani, cu 0% dobândă, direct de la dezvoltator, fără intermediari, timp de o oră.

Oportunitate unică de investiție în segmentul office

Eminescu Offices prezintă un randament investițional sporit, datorită facilităților premium și locației avantajoase în cadrul cartierului de business din Chișinău. Centrul de birouri are amplasare privilegiată, în centrul istoric al orașului pe str. Mihai Eminescu, 72. Astfel, beneficiezi de proximitate cu principalele instituții din oraș, un flux rutier convenabil și acces spre arterele orașului. 

În exclusivitate, există posibilitatea de a investi strategic, procurând un oficiu premium în centrul istoric al orașului. Eminescu Offices este un centru de birouri de lux ce are și un nivel de spații comerciale ce oferă oportunitatea de a deveni proprietarul unui oficiu de elită și să achiți în rate direct de la dezvoltator: 

  • cu 30% prima rată

  • pe 5 ani

  • cu 0% dobândă

  • fără gaj

  • doar cu buletinul

  • timp de o oră 

Acum ai posibilitatea de a procura un birou în cadrul Eminescu Offices pentru propria afacere sau pentru a-l oferi spre chirie. De asemenea, poți să-l dai spre gestiune unei echipe de profesioniști, iar tu să obții un flux de venituri stabil și garantat. 

Pentru detalii +373 69 53 64 62. Numărul oficiilor este limitat! Rezervă acum spațiul ideal pentru o afacere de succes.

Un nivel ridicat de calitate, prestigiu și facilități selecte

Conceptul de lux în segmentul offices se traduce prin materialele utilizate la construcţia proiectului, prin facilităţile pe care acesta le va oferi, prin securitate, confidențialitate și dotări de ultimă generație. 

Eminescu Offices se distinge prin arhitectura exterioară originală și fațada din piatră naturală; interioare proiectate eficient și cele mai înalte standarde de calitate. 

În egală măsură, proprietarii pot beneficia un sistem de securitate sporită și monitorizare 24/24; recepție în stil neoclasic pentru întâlniri cu clienții și parcare subterană. 

În cadrul centrului sunt disponibile un număr redus de oficii. Și pentru că amenajarea corectă într-un birou este cheia funcționalității lui, există posibilitatea de a valorifica spațiul după preferințele individuale sau specificul nișei.

Eleganță, rafinament și tehnologii de ultimă oră

Un birou exclusivist este acela care ține pasul cu ascensiunea afacerii tale. Fiecare detaliu este conceput pentru a adauga prestigiu, oferind o experiență completă și un mediu antreprenorial pe măsură. Un accent deosebit de important este pus pe spaţiile comune, astfel încât să fie creat un mediu de dezvoltare corect, în care pot fi desfăşurate întâlnirile. 

Eminescu Offices are o zonă administrativă ce reflectă calitatea pe care o aștepți; design elegant ce accentuează valoarea și prestigiul; corpuri de iluminare somptuoase; mobilier comod în stil neoclasic. Combinația acestor elemente creează un spațiu de business modern și nobil.

Află detalii despre oportunitatea de investiție într-un oficiu de lux și obține un venit deja anul viitor. Ia legătura cu un reprezentant oficial Eminescu Offices la numărul: 069 53 64 62 sau accesând site-ul: https://www.eminescuoffices.md/

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării