main logo
2894

EcoDom.md: Priza Smart vă ajută să economisiți până la 20% din consumul de energie electrică Ⓟ

În condițiile crizei energetice și creșterii fără precedent a prețurilor la energie electrică, Ecodom.md oferă spre atenția clienților săi un gadget, destinat reducerii semnificative a consumului de energie electrică.

Priza Smart: Economisește până la 20% din consumul de electricitate Ⓟ

Este vorba despre un gadget inovator – Priza Smart Wi-Fi Outlet, dotat cu un contor de consum de energie (generația a II-a) de la EcoDom.MD. 

Acest dispozitiv este partea componentă a ecosistemului unei case inteligente, format din dispozitive și senzori, unite de aplicația din smartphone.

Utilizarea unei prize Wi-Fi Smart nu numai că controlează consumul de energie electrică, dar mai indică și timpul de funcționare al dispozitivelor.

De exemplu, folosind acest dispozitiv, puteți conecta un cazan sau încălzitor în prealabil, setând manual pornirea de pe un smartphone sau prin setarea unui program de lucru.

Tot ceea ce este necesar pentru funcționarea prizei Smart Wi-Fi este un smartphone, acces la Internet și o aplicație mobilă gratuită Tuya Smart sau Smart Life, descărcate cu Google Play sau App Store. 

Folosind aplicația, utilizatorul poate controla aparatele de lumină și cele electrice, dar și poate crea diverse scenarii ale muncii sale. 

Exemple de utilizare a prizelor Smart Wi-Fi într-o casă sau apartament 

Managementul iluminării

Recomandările privind înlocuirea becurilor învechite și ineficiente cu LED-uri au pierdut din actualitatea lor. În 2023, în topul recomandărilor stau sfaturi privind amenajarea caselor inteligente.

Priza Smart Wi-Fi vă permite să setați propriile scenarii și programe de lucru pentru dispozitivele de iluminare a casei. 

De exemplu, setarea unui program pentru a aprinde lumina de noapte în camera copilului odată cu lăsarea amurgului. 

În plus, această opțiune permite protejarea casei în lipsa stapânilor, fiindcă permite imitarea prezenței rezidenților acasă. Va fi necesar numai să programați aprinderea consecutivă a becurilor în diferite camere. 

Managementul aparatelor electrice

Un boiler electric consumă pentru încălzirea apei o grămadă de electricitate. Setarea unui program de conectare inteligentă a boilerului reduce considerabil consumul de energie.

Cel mai adesea, boilerul este folosit pentru duș și spălarea vaselor. Într-o familie în care toți membrii sunt angajați în câmpul muncii, boilerul este folosit doar dimineața și seara. În restul zilei, dispozitivul menține temperatura apei în zadar. Cu ajutorul prizei Smart Wi-Fi este posibil de deconectat boilerul în timp ce nu vă aflați acasă.

Managementul climatului 

Vara, cu ajutorul prizei Smart Wi-Fi, puteți controla funcționarea climatizatorului sau ventilatorului. În sezonul rece, tot cu ajutorul prizei Smart Wi-Fi, puteți porni la timpul necesar încălzitorul sau ventilatorul termic.

Priza în combinație cu un senzor Wi-Fi de temperatură și umiditate poate controla climatul pe baza scenariilor specificate. 

Dacă umiditatea scade la 40%, umidificatorul se va conecta. Când temperatura scade la +16 ° C, începe să funcționeze încălzitorul, iar când temperatura ajunge la +25 C, se conectează ventilatorul.

Controlul în camera copilului

Un alt scenariu de utilizare a prizei Smart Wi-Fi este restricționarea accesului copiilor la televizor sau consola de jocuri. 

Este ușor să configurați priza în așa fel încât accesul să fie limitat pe timp de noapte sau în timp ce copilul trebuie să-și facă temele etc.

Specialiștii Ecodom.MD recomandă utilizarea unei metode moderne de economisire a resurselor energetice, folosind o priză Wi-Fi inteligentă. 

Caracteristici și proprietăți:

  • controlul costurilor și, ca urmare, economisirea mijloacelor bănești;

  • siguranța și deconectarea aparatelor de uz casnic în timpul defecțiunilor sau supraîncălzirii;

  • comoditatea folosirii printr-un singur buton, plasat pe carcasa dispozitivului;

  • universalitate - poate fi utilizat pe diferite dispozitive; 

  • sarcină maximă 16 A și tensiune 220 de volți; 

  • memorie non-volatilă. După deconectare, dispozitivul memorizează setările și nu necesită reconectare;

  • lucru fără rețea Wi-Fi - pornește și deconectează dispozitivul, conform unui program preinstalat, și monitorizează consumul de energie. 

Telefon: +373 602 911 99

E-mail: sale@ecodom.md

Site: https://ecodom.md/ro

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării