main logo
833

Echipa Simpals caută manager pentru dezvoltarea unui proiect

Echipa Simpals caută manager pentru dezvoltarea unui proiect la scară națională, un manager talentat care să conducă proiectul Sporter și să-l ducă la nivelul următor.

Echipa Simpals caută manager pentru dezvoltarea unui proiect

Căutăm un manager ambițios care să poată prelua conducerea nu doar a produselor Sporter deja existente, ci și să vină cu noi activități pe care să le implementeze ulterior. Puteți afla mai multe detalii despre postul vacant aici.

Avem nevoie de o persoană care să poată coordona cu ușurință organizarea de evenimente, precum și dezvoltarea și promovarea proiectului în sine. Evenimentele desfășurate de Sporter sunt cunoscute nu doar în Moldova, ci și peste hotare. În fiecare an, la Maratonul Chișinău participă alergători din 50 de țări, iar însuși evenimentul adună peste 15 mii de oameni. Ultramaratonul Rubicon străbate toate raioanele Republicii Moldova și durează 3 ani, cu 3-4 zile pentru fiecare ediție. Participanții aleargă non-stop de la o etapă la alta, din sudul țării spre nord, transmițând ștafeta de la o etapă la alta. Campionatul de triatlon în aer liber Triathlon Triumph din RM este, de asemenea, un start internațional. În plus, triatlonul a dat naștere unei școli pentru tinerii triatloniști din Moldova, care au reprezentat deja țara la competiții internaționale. De asemenea, cursele vinicole sunt unice în lume și reunesc un număr maxim de participanți străini.

Dacă dumneavoastră sau cineva dintre cunoscuți vă potriviți acestui post, vă rugăm să ne lăsați un CV la adresa de e-mail: jobs@simpals.md

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării