main logo
2304

eBloc.md: Deservire și administrare premium a blocurilor Ⓟ

‘‘eBloc.md ’’– unica companie care oferă servicii profesionale de gestionare și administrare de tip Premium, pentru blocuri și complexe rezidențiale din Moldova.

Blocurile de locatari sau ansamblurile rezidențiale au nevoie de oameni specializați care să se ocupe de nevoile lor în ceea ce privește administrarea la nivel înalt, angajarea unei companii de deservire constituie un avantaj deoarece oferă eficiență și confort pentru toți locatari.

Experianța acumulată acum 5 ani în domeniu gestionării blocurilor din orașul Chișinău, conferă deja o indentitate bine conturată la nivel general al pieței, dar mai ales în cadrul procesului de relațioanare directă și individuală cu clienții noștri. 

eBloc are în gestiune peste 100 de blocuri.

Noi credem că scările de bloc trebuie să fie îngrijite, curățate regulat, cu mare atenție, deoarece spațiile acestea sunt comune și sunt utilizate de un număr mare de persoane. Suntem eficienți atunci când vorbim despre electricieni sau instalatori.Venim cu recomandări în ceea ce privește lucrările de renovare, astfel încât costurile să fie reduse, iar calitatea să fie ridicată. Pentru noi contează confortul dvs și de aceea oferim pachete individale de deservire și administrare pentru fiecare categorie de imobil.

Premium – înseamnă calitate superioară pe care o asumăm, nu doar diferență de preț. Pachetul Premium se adresează pentru segmentul de blocuri sau complexe rezidențiale de tip premium (lux). EBloc denotă această calitate și asumă toate responsabilitățile și criteriile promise.

Serviciile noastre beneficiază de un tarif fix în funcție de cerinte(fară alte costuri suplimentare sau ascunse) cât și de o transparența maximă în ceea ce priveste efectuarea plaților către furnizori.

Beneficii:

  • Digitalizarea serviciilor comunle

  • Calitate superioară

  • Transparență în comunicarea cu proprietarii

  • Administrator de bloc individual cu prezență fizică 

  • Transmiterea sesizărilor si reclamatii, 

  • este care privesc activitatea administratoruluil

  • Achitarea on-line a facturilor

  • Termen de acționare în cazul avariilor în regim PRIORITAR

  • Înregistrarea GRATUITĂ în cadrul membrilor ,, Uniunii ACC din R. Moldova ’’

  • Vizualizarea tuturor cheltuielilor repartizate pentru fiecare proprietate

  • Expediarea conomitentă a  facturilor pe email și cutii poștale

  • Accesul la TOATE INFORMATIILE ONLINE! În orice moment fie de acasă, de la birou sau de pe smartphone aveți acces la factura defalcată pe cheltuili și costuri aferente a apartamentului precum și pe tot imobilul pentru a ști exact unde si cum sunt folosiți banii dumneavoastra

Totul trebuie să fie transparent și digitalizat – Pe aspectul acesta și mizăm. Transparența în comunicare, în flucsul actelor, în rezolvarea problemelor, situația financiară și satisfacerea nevoilor. Pentru a pune acest lucru în evință dezvoltăm platforma națională a serviciilor comunale ‘‘eBloc.md’’.

Suntem prompti și indentificăm rapid problemele ce pot apărea la nivelul asociației astfel încât acesta să nu treacă neobservate.Stabilim o legătură sigură și transparentă cu locatarii, deoarece știm cât este de importantă încrederea reciprocă.

Prin semnarea contractului cu noi aveți garanția că administrarea blocului dumneavoastra se desfașoară în conformitate cu ultimele prevederi legale.

Str. Ion Incueț 105/2

Tel: 076703686

Email: contact@ebloc.md

www.ebloc.md

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării