main logo
2479

Ducont.md: Cum verificați prețul serviciilor de Contabilitate în Chișinău Ⓟ

Externalizarea contabilității presupune o economie pentru antreprenori, însă tarifele la outsourcing sunt exagerate uneori.

Ducont.md: Cum verificați prețul serviciilor de Contabilitate Ⓟ

Aflați aici cum puteți determina care este prețul adecvat pentru o evidență contabilă profesionistă.

Cercetând piața serviciilor de contabilitate observați că tarifele diferă de la o companie la altă și deseori vă ciocniți cu aceste 2 întrebări:

Care este prețul adecvat pentru niște servicii profesioniste?

De ce nu poate fi o taxa fixă pe site-uri, fără că să completăm mereu aceste formulare și să așteptăm 3 zile o ofertă de preț?

Ei bine, sunt unele companii de contabilitate care au pachete cu prețuri fixe, însă acest lucru este mai puțin convenabil pentru dvs dragi ANTREPRENORI, deoarece această taxă rămâne să o achitați chiar în perioada când nu aveți activitate sau aveți o activitate redusă.

Cel mai rentabil pentru dvs este să achitați doar pentru volumul de lucru efectuat, așa cum prevede de exemplu și politica companiei DUCONT.

“La noi prețul depinde numai de numărul de servicii efectiv prestate, astfel beneficiați de servicii profesioniste la un preț rezonabil”

În final, că să verificați dacă prețul serviciilor de contabilitate vă este stabilit corect, vă îndemnăm să accesați acest CALCULATOR cu ajutorul căruia veți obține ușor și rapid o ofertă de preț, pur și simplu prin specificarea parametrilor de bază.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării