main logo
23105

Duck: Primul serviciu de închiriere a trotinetelor electrice, lansat la Chișinău Ⓟ



În Chișinău s-a lansat primul serviciu de închiriere trotinete electrice în format dockless. Acum nu mai ești limitat de punctele de închiriere!

Cum funcționează, cât costă și cum să obții 10 minute gratuite de călătorie - citește mai jos și află toate detaliile. 



Deși trotinetele electrice nu sunt o noutate pentru Chișinău, puțini ajung să le folosească drept o modalitate de deplasare prin oraș. Chiria localizată în zone limitate le transformă doar într-o formă de recreere, iar achiziționarea lor nu este accesibilă tuturor.

 

Însă, începând de astăzi, locuitorii capitalei se vor putea deplasa cu ușurință prin Chișinău cu ajutorul trotinetelor electrice DUCK.



DUCK este primul serviciu de închiriere trotinete electrice din Moldova în format dockless (fără puncte de închiriere). Acum nu mai ești limitat de punctele de închiriere - alegi din aplicație cea mai apropiată trotinetă, te deplasezi spre destinație și o parchezi regulamentar unde îți este mai comod. Ești liber să explorezi orașul pe 2 roți așa cum îți dorești.



Proiectul a apărut la inițiativa lui Dan Casapciuc - un tânăr din diasporă, care a simțit din plin avantajele acestui mod de transport în Europa. 

Impresionat de conveniența și disponibilitatea acestui serviciu, Dan a revenit să-l implementeze aici, acasă în Moldova. Realizarea proiectului a fost o adevărată provocare, care a durat mai bine de jumătate de an și a implicat specialiști din diverse domenii.


Flota DUCK dispune de 28 de trotinete electrice, disponibile în cele mai solicitate zone din Chișinău: în apropiere de gări, centre comerciale, universități și desigur, zonele de parc din capitală (vezi harta). Trotinetele sunt la dispoziția utilizatorilor zilnic, de la 7:00 până la 22:00. 


Trotinetele electrice DUCK sunt proiectate special pentru chirie publică și oferă confort, flexibilitate și o manevrabilitate excelentă. Acestea pot atinge o viteză de până la 25 km/oră și au o autonomie de până la 55 de km.

Siguranța călătoriei este garantată de amortizarea dublă a roții din față, două mânere de frână și platformă din silicon, pentru o aderență mai bună. Ca să fii remarcat de ceilalți participanți la trafic, trotineta este dotată cu lumină LED față, lumină Stop spate și reflectoare de jur împrejur. În plus, este ușor de recunoscut - culoarea galbenă a trotinetei te face vizibil de la distanță.


Procesul de închiriere este foarte simplu. Nu ai nevoie de buletin și nu trebuie să mergi la parcări specializate.
 Tot ce trebuie să faci e să urmezi pașii următori:


1. Descarcă aplicația Ride Fleet din App Store sau Play Market și înregistrează-te


2. Localizează cea mai apropiată trotinetă și dacă este cazul o poți rezerva


3. Activeaz-o și călătorește responsabil


4. La destinație, încarcă o poză în aplicație cu trotineta parcată


Nu este necesar să returnezi trotineta din locul din care ai luat-o. O parchezi unde îți este comod, fără a bloca traficul pe stradă.

Ce ține de prețuri, matematica e la fel de simplă:

* Prețul de deblocare a trotinetei - 7.20 lei

* Taxa per minut de călătorie - 1.68 lei

* Rezervarea gratuită primele 15 minute, după - 0.85 lei per minut

* Parcare gratuită primele 5 minute, după - 0.65 lei per minut

Ești taxat la finalul călătoriei de pe cardul bancar prin intermediul aplicației.

 

Bonus plăcut pentru toți utilizatorii noi: 10 minute gratuite de călătorie la înregistrare în aplicație! 



Și acum gândește-te la toate avantajele, care ți le oferă această soluție modernă de transport!
 Un vehicul ecologic, care te ajută să te deplasezi rapid prin oraș, evitând traficul, ambuteiajele și problema parcărilor. Iar în condițiile actuale pandemice, trotineta electrică devine o alternativă perfectă în evitarea aglomerației din transportul public.

 

Cu atâtea beneficii și simplitate în utilizare, e cazul să încerci și tu!



Ești curios să afli mai multe detalii? Mergi la duckscooters.com sau descarcă aplicația Ride Fleet și descoperă trotinetele electrice din apropierea ta.

Deplasează-te pe străzile orașului într-un mod nou, ecologic și inteligent cu DUCK!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării