main logo
778

Drive.md: Un serviciul convenabil pentru căutarea mașinilor noi

Proiectul Drive.md este un serviciu, care-i permite oricui să-și aleagă o mașină nouă de la dealeri autorizați de mărci populare.

Drive.md: Un serviciul convenabil pentru căutarea mașinilor noi

Pe paginile Drive.md veți găsi o gamă largă de mașini noi, de la peste 20 de lideri din industria auto globală. Interfața simplă și intuitivă permite oricărui utilizator să se familiarizeze cu ofertele centrelor auto din Chișinău. 

Filtrele de pe site vă pot ajuta în alegerea mașinii potrivite: puteți seta brandul, modelul, tipul de caroserie, tipul cutiei de viteze. De asemeni, puteți selecta intervalul de preț, care vă convine.

La alegerea automobilului potrivit, utilizatorul are posibilitatea să se familiarizeze cu specificațiile și fotografiile detaliate care arată mașina din toate perspectivele. 

La fel, mai există posibilitatea de a lua legătura cu reprezentantul centrului auto, dar și de a vizualiza  locația centrului pe hartă.

Drive.md este alegerea optimă pentru cei care-și doresc o mașină nouă, însă nu dispun de timp pentru a citi și verifica sute de anunțuri. 

Cu Drive.md vă economisiți forțele și nervii, evitați comunicarea cu intermediarii și contactați direct cu dealerii autorizați.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării