main logo
4652

Dr. Frei Protect: Cea mai eficientă mască în timp de pandemie Ⓟ

Brandul elvețian Dr. Frei vă prezintă noul concept de mască de protecție ajustabilă cu valvă respiratorie, menită să revoluționeze produsele existente pe piață.

Dr. Frei Protect: Cea mai eficientă mască în timp de pandemie Ⓟ

Un produs absolut original, cu 3 straturi de normoflex și spumă 3D, potrivită pentru adulți și copii.  

Accesoriul noului normal

Măștile de protecție au invadat rutina noastră zilnică și pare că se regăsesc pe lista obiectelor fără de care nu putem pleca de acasă: portofel, bani, chei, mască etc. Ele au devenit mai mult decât un simbol al pandemiei de COVID-19, o metaforă vizuală pentru inamicul invizibil, care pândește în tăcere printre noi. Masca de protecție reprezintă o  filosofie de viață pe care au adoptat-o deja toate țările și care se dovedește eficientă atât la nivel individual, cât și social. Dacă în prima perioadă de pandemie măștile faciale erau considerate o necesitate, acum, ele devin o investiție de durată, prin urmare este mai rațional să cumpărați măști reutilizabile.

Masca Ta – Siguranța Ta 

Acest slogan definește pe deplin produsul care îl reprezintă. Măștile de protecție Dr. Frei Protect au rolul unui scut de protecție pentru organism și căile respiratorii, limitând transmiterea infecțiilor. Noul produs al companiei, care a fost introdus pe piața internațională în primăvara anului 2020, a fost certificat conform standardelor UE, și anume cu EN 149: 2001 + A1: 2009 - Dispozitive de protecție respiratorie, fiind identificat ca „Mască reutilizabilă de categoria FFP2*”, iar acum masca de protecție Dr. Frei o puteți cumpără și în Moldova.

*Masca de protecție FFP2 - corespunde nivelului de protecție de 94%, este mai mult decât un nivel mediu de protecție. Masca FFP2 reușește să oprească particulele de dimensiuni micrometre care transmit efectiv virusurile prin aer și ne infectează.

Care sunt avantajele măștii de protecție Dr. Frei Protect?

  - Masca este disponibilă în două mărimi, pentru copii și adulți, în două nuanțe (pe bej și pe negru), design unisex.

  - Suprafața mare a materialului filtrant contribuie la purificarea calitativă a aerului.

  - Masca de protecție are șireturi elastice cu cleme ajustabile, ce asigură  o fixare sigură pe ceafă și pe gât.

  - Supapa de expirație ABS încorporată facilitează respirația și permite aerului expirat să iasă liber.

  - Masca de protecție reutilizabilă poate fi spălată până la 10 ori în mașina de spălat. Timp de purtare: până la 8 ore fără spălare, în funcție de mediul ambiant.

  - Și cel mai important – a cumpăra o mască de protecție Dr. Frei în Moldova nu mai este o misiune imposibilă.

Masca de protecție pentru copii Dr. Frei 

Dat fiind faptul că OMS recomandă tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani să poarte mască de protecție în spațiile închise și aglomerate, iar copiilor cu vârste peste 12 ani să poarte masca în aceleași condiții ca și adulții, Dr. Frei Protect a conceput un model universal de mască de protecție potrivit și pentru copii.  Reprezentanții OMS recomandă ca măștile pentru copii să fie realizate din trei straturi:

    1. un strat interior de material absorbant precum bumbacul

    2. un strat mijlociu de material nețesut, cum ar fi polipropilena

    3. un strat exterior de material non-absorbant, cum ar fi poliesterul sau amestecul de poliester

Măștile de protecție pentru copii Dr. Frei Protect, cu design unisex, corespund 100% acestor cerințe.

Prin ce se deosebește masca reutilizabilă cu supapă Dr. Frei Protect de alte modele de măști?

Masca Dr. Frei Protect protejează împotriva pătrunderii picăturilor contaminate pe cale aeriană, a particulelor mari de praf și a aerosolilor. Poate fi folosită în timpul activităților în spații prăfuite, saloane de frumusețe, servicii de cleaning, în timpul plimbărilor și practicării activităților sportive în aer liber, în mod deosebit, în timpul rece și în orașele poluate, de asemenea în asemenea domenii economice precum construcțiile și industriile de producere. 

Masca de protecție este eficientă atunci când este folosită și îndepărtată corect!

Reprezentanții OMS susţin că, pentru a folosi corect masca de protecție trebuie să ne asigurăm că urmăm pașii de mai jos: 

În curând un nou model de mască Dr. Frei cu ioni de argint pe piața din Moldova

Folosind tehnologia de acoperire cu argint a companiei elvețiene Textilcolor AG, Medpack Swiss Group lansează o nouă linie de măști de protecție, prevăzute să filtreze aerul printr-un ecran antibacterian. TC-BAC Protect este o tehnologie ultramodernă, ce transformă Ag într-un amestec de argint cu sare anorganică și agenți activi de suprafață, pentru a fi aplicat pe substraturi microstructurate. Ca rezultat, în țesătură se acumulează o cantitate suficientă de compus de legare a argintului, ceea ce permite utilizarea repetată a măștii după mai multe cicluri de spălare și uscare.

Mai multe detalii despre acest produs protect.dr-frei.com

De unde putem cumpăra masca de protecție Dr. Frei Protect în Moldova?

Masca de protecție Dr. Frei Protect poate fi cumpărată de pe site-ul www.frei.md din magazinele specializate Medtehnica și din farmaciile din Chișinău. 

Deși reprezintă o necesitate pe care cu toții o înțelegem, purtarea măștii este un comportament nou, pe care mulți îl resping sau îl tratează cu superficialitate. În cazul copiilor, este nevoie de și mai multă răbdare, atenționări continue și consecvență. De asemenea, este important să le reamintim copiilor că o mască trebuie întotdeauna combinată cu alte măsuri de protecție, precum distanțarea fizică și spălarea frecventă a mâinilor) pentru a ne proteja.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării