main logo
1287

Divinul Imperiul Călărași, 50 de ani, premiat cu Grand Prix (P)

În perioada 27-28 februarie, la Chișinău, a avut loc concursul internațional "Eurasia Wine & Spirits Competition" 2019 (desfășurat sub patronatul OIV), în cadrul căruia, divinul IMPERIUL CĂLĂRAȘI, 50 de ani din Colecția de Aur de Elită de la Călărași Divin a fost premiat cu cea mai înaltă distincție posibilă „GRAND PRIX”.

Divinul Imperiul Călărași, 50 de ani, premiat cu Grand Prix (P)

Deși lansarea pe piață a avut loc în decembrie 2018, este a doua distincție de asemenea anvergură obținut de divinul ”Imperiul Călărași” 50 ani, fiind apreciat cu marele premiu în cadrul concursului internațional de degustare Eurasia Wine & Spirits Competition 2018, care a avut loc în luna noiembrie la Tbilisi, în Georgia.  

S-ar părea că aceste reușite se datorează doar producătorului care a confirmat calitatea înaltă a produselor sale. Dar de fapt vorbește și despre realizările întregii industrii vinicole, deoarece nu este un rezultat rapid obținut în ultimii ani, în spatele căruia se află cel puțin o jumătate de secol de dezvoltare.

Pe lângă trofeul principal al concursului, încă șase divinuri de la Călărași Divin au fost premiate cu medalii de aur – Călărași 5 ani/ Legenda; Călărași 8 ani/ Status Regal; Luceafăr 10 ani/ Status Regal; Călărași 12 ani/ Colecția de Aur; Victor 15 ani/ Colecția de Aur; lichior special dulce Călărași Divin cu miere și migdale(singurul lichior din Moldova, pe bază de divin) – un succes remarcabil pentru cea mai veche fabrică de divinuri din Republica Moldova. Cu o istorie veche de 123 ani întreprinderea este lider în producerea băuturilor alcoolice de divinuri de pe piața moldovenească. Potrivit unor date, compania Călărași Divin SRL reprezintă mai mult de 60% din piața internă de divinuri.

"Acordăm o deosebită atenție divinurilor cu vârsta de maturare de cinci ani, deoarece aceste produse sunt cele mai solicitate pe piața internă și se regăsesc în asortimentul tuturor producătorilor locali de divinuri ", afirmă Ildar Halitov, administratorul holdingului Călărași Divin. – Medalia de Aur primită în cadrul acestui concurs pentru Divinul Călărași 5 ani demonstrează încă o dată calitatea înaltă a acestui produs. Credem că GRAND PRIX-ul și șase medalii de aur care au fost acordate produselor noastre confirmă corectitudinea strategiei de dezvoltare a companiei, îndreptate spre obținerea materiei prime calitative. Călărași Divin, este unul dintre puținii producători de divinuri din Republica Moldova care dispune de propriile plantații de vița de vie, amplasate în zona Codrilor,cu condiții climaterice favorabile pentru industria divinului. Fabrica dispune de materie primă proprie, suprafața plantațiilor de vița de vie ajungând la circa 600 ha, pe care se cultivă 9 soiuri de struguri, astfel asigurând ciclu complet de producere, de la creșterea strugurilor până la îmbutelierea divinurilor în sticle.

Un avantajimportant al fabricii Călărași Divin, față de companiile mai tinere, sunt distilatele de vin stocate în subsolurile fabricii din 1967, având o vârsta de maturare de peste 50 ani. Gamă largă de distilate cu diferite vârste de maturare face posibilă cupajarea divinurilor de toate vârstele care se regăsesc în asortimentul nostru de produse. "

Călărași Divin produce nu doar produse de divinuri (divin și brandy), dar și lichioruri speciale obținute prin cupajarea divinului maturat minim 3 ani (medaliat cu aur la concursul "Eurasia Wine & Spirits Competition" 2019), vinuri seci, vinuri spumante, inclusiv roz și roșu, precum și vinuri spumoase, vinuri perlante Muscat, rachiu de vin, vodcă și chiar vermut (vin aromatizat).

Produsele ”Călărași Divin” sunt disponibile în vânzare în rețelele de supermarketuri din întreaga țară. De asemenea, Compania ”Călărași Divin” dispune de 11 magazine specializate, unde puteți găsi întregul asortiment de produse de cea mai înaltă calitate, la cele mai avantajoase prețuri.

Adresa magazinelor specializate Călărași Divin: 

Chișinău: str. Calea Ieșilor, 17/2 (tel. 022 604323), str. I. Creangă, 78/2 (tel. 022 829790), str. Armenească, 44/2 (tel. 022 260772), bd. Decebal, 139 (tel. 022 856529), str. A. Russo, 1/5 (tel. 022 856554), str. I. Vieru, 11/3 (tel.022 025152).

Călărași: str. Călărașilor, 10 (tel. +244 20315), str. Alexandru cel Bun, 163 (tel. +244 20633).

Bălți: str. Alexandru cel Bun, 44 (tel. +231 80090).

Cahul: str. Fiodor Seliverstov, 9E (tel. +299 80555).

Comrat: str. Lenin, 191/2 (tel. +298 80444).

Mai multe informații găsiți pe site-ul producătorului -www.calarasidivin.md, pagina oficială de Facebook – www.fb.com/calarasidivin.md dar și Instagram: https://www.instagram.com/calarasi_divin/

Urmăriți ofertele promoționale pe site-ul companiei de distribuție -www.divin.md și pagina de Facebook – www.fb.com/divin.md

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării