1 979
0
Cu numai doi lei, un tânăr a câștigat 30 de mii de lei pe 7777.md Ⓟ
1 979
0

Distracția cu biletele electronice de loterie i-a adus unui tânăr din Chișinău câștigul fantastic sub forma unei excursii la Paris.

Petru Comandari preferă să îmbine plăcutul cu utilul pe 7777.md, unde biletul electronic de loterie ”Trifoiul Norocului” l-a răsplătit din plin.

Tânărul de 29 de ani a optat pentru echivalentul în bani al excursiei, 30 de mii de lei, ținând cont de situația provocată de COVID-19.

Petru spune că nu este prima dată când un joc palpitant cu biletele electronice de loterie îi aduce recompense considerabile. Acesta a mai câștigat anterior 1.500 de lei. Norocosul a decis că banii primiți îi va folosi la achitarea ratei pentru creditul ipotecar luat recent.

Pentru a spori șansele jucătorilor, Loteria Națională vine cu o ofertă pentru toți cei care sunt înregistrați pe 7777.md.

În perioada 14 - 20 mai, inclusiv, la alimentarea contului cu până la 1000 de lei, fiecare jucător nou sau înregistrat deja va primi un bonus unic de 100% din suma alimentării. Bonusul poate fi folosit pentru biletele electronice de loterie – ”Trifoiul Norocului”, ”Comoara Egipteană” și ”Comoara Egipteană II”.

Acestea oferă o simbioză reușită dintre un joc online distractiv și posibilitatea de a câștiga sume fantastice. Biletul electronic de loterie ”Trifoiul Norocului” se remarcă prin jackpotul care crește permanent și a depășit deja suma de 82,5 mii de lei. De asemenea, aici pot fi câștigate excursii la Paris, Londra, Barcelona sau Roma, un lingou de aur, un smartphone, laptop sau televizor.

Jackpotul în creștere (peste 66 de mii de lei) este caracteristic și pentru biletul electronic de loterie ”Comoara Egipteană” II, care mai oferă posibilitatea de a câștiga un crossover japonez performant.

De cealaltă parte, biletul electronic de loterie ”Comoara Egipteană” vă poate face multimilionar. Câștigurile de TOP încep cu 20 de mii de lei și pot ajunge la suma astronomică de 5.000.000 de lei.

Prețul unui bilet electronic de loterie începe cu 2 lei. Contul de joc de pe 7777.md poate fi alimentat online, prin intermediul portofelele electronice și terminalelor de plată PayNet, Qiwi, RunPay, BPay, prin aplicația Mobile Banking de la Moldindconbank, prin transfer bancar sau la orice oficiu de la Poșta Moldovei.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter