main logo
1707

CTLCompany: Livrarea containerelor din China pe calea ferată în 25 de zile Ⓟ

Compania "CTLCompany" efectuează livrări de mărfuri în containere din China din 2019, oferind servicii de logistică de înaltă calitate

Livrăm mărfuri combibate, livrări în regim de grupaj și containere. Recent, livrarea în regim de grup de mărfuri câștigă o popularitate deosebită.

Principalul avantaj al transportului de grup este livrarea de lotuti mici intr-o perioadă scurtă de timp 25-30 de zile pe calea ferată 🚂 la tarife optime💰

Dezvoltăm un serviciu feroviar pe ruta China-Polonia-Moldova❗️Aceasta este o ofertă unică pe piața din Republica Moldova, oferind noi oportunități antreprenorilor.

Mărfurile sunt consolidate în depozitele noastre din Chengdu și Guangzhou și Yiwu, în  unele dintre marile orașe ale Chinei🇨🇳. Puteți comanda și livrare prin transport aerian ✈️, pe mare🚢 .

Compania "CTLCompany" are experiență vastă în astfel de transporturi şi garantează livrarea la timp și siguranța mărfurilor. În plus, vă putem ridica mărfurile 📦 din orice alt oraș din China și le putem livra în depozitele noastre.  Oferind astfel de servicii, specialiștii noștri se ghidează în primul rând după nevoile clienților.

Așteptăm aplicațiile dvs.:

 📩info@ctlc.md

 Suntem în rețelele de socializare:

 Instagram:

 @ctlogistic_company

 Telegram:

 @CTLCompany

 @cbworldnet

 Whatsapp/Telegram/Viber

 📲 +373 605 48 359

 📲+373 790 34 645

 whatsapp:

 📲 +86 132 5835 5869

 WeChat:

 cbworldnet


CTLCompany este partenerul tău de încredere!🚀💥

Ați depistat o greșeală Evidențiați cuvântul și apăsațictrl+enter

Raportați o greșeală

Eroare în text:......
Distribuie știreaDistribuie

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării