main logo
1493

Creează magie cu Mastercard şi Moldindconbank și bucură-te de cadouri de sărbători Ⓟ

Sărbătorile sunt mai aproape cu Mastercard și Moldindconbank. În perioada 23 - 30 decembrie, bucurați-vă de feeria Crăciunului și Revelionului și câștigați premii fantastice. Veniți cu toată familia în fața centrului comercial Atrium din Capitală, unde este amplasat standul „Creează magie cu Mastercard şi Moldindconbank”. Vă invităm să faceți poze la stand, să le încărcați pa paginile personale de pe Facebook și să participați la extragerea, în data de 30 decembrie, a unui Apple MacBook Air.

Dacă mergeți după cadouri pentru cei dragi la centrul comercial Shoping Malldova, aveți posibilitatea să împachetați darurile, absolut gratuit, la standul „Creează magie cu Mastercard şi Moldindconbank”.

Savurați atmosfera de vis, faceți cumpărături, iar Mastercard și Moldindconbank vă răsplătesc prin cadouri de vis.

Până în data de 19 ianuarie 2021, orice tranzacție în magazinele online din țară sau de peste hotare, în sumă de cel puțin 100 de lei, cu cardul Mastercard, participă la extragerea marilor premii 3 Apple MacBook Air.

Promoția se  desfășoară în trei etape, iar marea extragere va avea loc în data de 26 ianuarie 2021. Mai mult, după încheierea fiecărei etape, aveți ocazia să câștigați unul dintre cele 3 seturi de cadouri care vor aduce emoția şi atmosfera sărbătorilor de iarnă. 

La promoție participă inclusiv achitările efectuate online prin intermediul aplicațiilor Glovo, iFood, iTaxi ş.a.

Pentru detalii accesați Regulamentul oficial al promoției.

Mai multe achitări – mai multe șanse de câștig!

*La promoție NU participă tranzacțiile efectuate prin sistemele de deservire la distanță (MICB Web Banking/Mobile banking).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării