main logo
1043

CreditPrime: Vacanță la credit de 1 lună Ⓟ

CreditPrime a lansat o nouă campanie promoțională „Vacanță la credit de 1 lună”, în cadrul căreia clienții au șansa de a obține o lună de utilizare a liniei de credit VIS GRATUIT!

În perioada 15 iulie 2021 – 15 septembrie 2021 CreditPrime desfășoară campania promoțională ”Vacanță la credit de 1 lună”. 

În cadrul campaniei câștigătorii vor obține drept premiu o reducere de 100% la dobânda pentru o lună de utilizare a liniei de credit VIS.

La campanie participă clienții care întrunesc următoarele condiții:

- persoane fizice care în perioada desfășurării campaniei au împlinit deja vârsta de 20 ani;

- clienții care deschid o linie de credit și vor efectua cel puțin o retragere de bani din limita de credit, pe întreaga perioadă a campaniei.

Fondul total de premii: 10 câștigători, câte 5 câștigători în fiecare lună. 

Extragerea câștigătorilor se va efectua în data de 16.08.2021 și 16.09.2021, între orele 10:00 -18:00. 

Rezultatele vor fi anunțate pe rețelele de socializare oficiale ale companiei.

Ce înseamnă linia de credit VIS?

Linia de credit VIS este o modalitate mai convenabilă de a obține un împrumut, care permite utilizarea banilor atunci când apare o necesitate și de a achita doar pentru perioada real utilizată. 

Este un portofel suplimentar, cu până la 50 000 lei, fără necesitatea de a pune ceva în gaj. Mai mult de atât, linia de credit este aprobată o singură dată, în doar 15 minute, pentru o perioadă de până la 24 luni. 

Banii pot fi retrași oricând, chiar dacă linia de credit nu este rambursată integral — împrumutul este disponibil permanent 24/7, în limita aprobată. 

De asemenea, la dorință, este posibilă rambursarea parțială sau integrală a împrumutului în orice zi, fără careva comisioane sau penalități pentru rambursarea anticipată.

Promoția “Prinde norocul cu 1000 lei”

De asemenea, paralel cu campania dată se desfășoară și campania promoțională „Prinde norocul cu 1000 lei”, la care participă toți clienții care fac cel puțin o retragere de bani din linia de credit în decurs de o săptămână (din ziua de joi până în ziua de vineri din săptămâna următoare). 

Tragerea la sorți are loc în fiecare zi de vineri, iar câștigătorul primește drept premiu 1000 lei în numerar.

CreditPrime are grijă de clienții săi și mereu vine cu campanii promoționale noi și de stimulare, pentru ca clienții să rămână satisfăcuți de utilizarea liniei de credit VIS!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării