main logo
1342

CreditPrime amână plățile la principal și dobândă (P)

În contextul răspândirii virusului Covid-19, CreditPrime continuă să întreprindă măsuri pentru clienții afectați de pandemie.

Clienților, în rezultatul căreia au devenit șomeri, sunt în carantină sau se confruntă cu alte presiuni financiare pe bugetul familiei, li se oferă soluții flexibile de rambursare a creditului.

În prima fază - s-au stopat calculul penalităților începând cu data de 13.03.2020 tuturor clienților, pe o perioadă nedeterminată. 

În faza următoare - se oferă posibilitatea restructurării graficului de plăți și amânarea plăților la principal și dobândă. Aceste modificări se întreprind fără a percepe careva taxe de restructurare și fără a fi afectată istoria de creditare.

Pentru a beneficia de amânarea plăților, reveniți cu un apel la numărul de telefon 022-840-938sau scrieți un e-mail la adresa electronică info@creditprime.md. Compania va examina toate adresările și va evalua situația fiecărui client individual.

În ceea ce privește activitatea de creditare - CreditPrime activează în regimul standard și oferă serviciile de creditare prin telefon sau prin intermediul site-ului www.creditprime.md.

Măsurile date sunt întreprinse în legătură cu instituirea stării de urgență din Moldova. 

Vă reamintim de importanța respectării tuturor măsurilor de securitate în carantină! 

Rămâneți acasă și aveți grijă de voi și de cei apropiați! 

www.creditprime.md

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării